Antena Căutare

iUmor, 3 martie 2021. George Vărgulescu deghizat în Roby Roberto îi trezește amintiri lui Mihai Bendeac

În ediția 3 a emisiunii iUmor, concurentul iUmor a venit deghizat Roby Roberto, personajul din Băieți de oraș, e pregătit să facă show.

george vargulescu iumor Galerie
George Vărgulescu deghizat în Roby Roberto îi trezește amintiri lui Mihai Bendeac. | antena 1

Concurentul iUmor deghizat în Roby Roberto, personajul din Băieți de oraș, a venit să îl impresioneze pe Mihai Bendeac. Din păcate, în culise, el a descoperit că nu era singurul cu o astfel de idee și a că mai există un alt Roby Roberto care a venit însoțit de Malone. Roby Roberto susține că el este cel real, cel care l-a inspirat pe Mihai Bendeac.

Roby Roberto, îmbrăcat la fel ca personajul și cu aceeași atitudine, e pregătit să demonstreze că el este cel real.

Concurentul iUmor a vrut mai întâi să vorbească cu Delia, având în vedere că nu a mai văzut asemenea artiști pe viu.

Care e totuși adevăratul Roby Roberto?

“Înainte să se inventeze notele, exista vreo melodie”, o întreabă Roby Roberto pe Delia.

În încercarea de a-și găsi de lucru, el a fost mai întâi pe un post de portar, dar nu s-a înțeles cu șeful și acum își încearcă șansa la iUmor.

Concurentul a trecut rapid de la Delia la Bendeac și l-a luat la roast.

“De-aia și-a luat apartament cu etaj. Ca să aibă justificare pentru problemele de la mansardă”, spune Roby.

Reacția juraților iUmor

Mihai Bendeac a intrat și el în pielea personajului pe care l-a creat și a încercat să î idea un sfat concurentului iUmor.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Nae Nicolae, momentul care l-a enervat peste măsura pe Cheloo:"Nu mai trage de timp, dă-ne glumele"

“Deci una e să faci vocea la un om, așa cum face el din mâini și alta e să înțelegi cum gândește el, care e hazul lui, talentul lui, mă înțelegi?”, îi spune Mihai Bendeac.

“Dar un text nu puteai să construiești?” l-a întrebat Cheloo pe concurentul de la care aștepta mai mult.

Din păcate, doar Delia i-a dat un LIKE lui Roby Roberto.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Alina Păduraru, "cercetătorul" care dansează la bară, i-a impresionat pe toți cu numărul său științific

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 3 martie 2021. Daria Ștefania, eleva cu umor negru influențată de Cheloo la 10 ani. Întâlnirea cu Cheloo a marcat... iUmor, 3 martie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Donald Trump face show cu cele mai bune glume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x