Antena Căutare

iUmor, 5 mai 2021. Petrișor Obae, om de presă, a venit cu glume care au fost ca un duș rece pentru jurații iUmor

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Petrișor Obae a venit la iUmor pentru un roast așa cum jurații nu au mai văzut.

petrisor obae iumor Galerie
iUmor, 5 mai 2021. Petrișor Obae | antena 1

Omul de presă Petrișor Obae a venit pregătit cu o serie de glume bine scrise, cu care i-a uimit pe jurații iUmor. Omul de media care are o activitate intensă în domeniu a spus că a mai adus în discuție emisiunea iUmor, dar în scris. Acum a venit să o facă și prin viu grai.

Când a fost prezentat că intră în scenă, Mihai Bendeac și-a pus mâinile în cap.

“Presa! A venit presa!”, spune Mihai Bendeac.

“Petrișor Obae, din câte am înțeles, este un domn care scrie critică arată lumii într-un mod extraordinar de corect standardele scăzute ale emisiunilor”, spune Cheloo.

“Atunci când mă uit în ochii voștri pot să citesc toată istoria amenzilor CNA”, le-a zis Petrișor juraților iUmor.

Invitatul iUmor a povestit că tot ce scrie el se bazează pe toate emisiunile de la TV, fiind foarte atent la tot și la toate.

“Munca voastră este jobul meu. Dacă voi n-ați fi, eu aș da faliment”, spune Petrișor.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Deniz Brizo, zâna care locuiește într-un palat, le-a prezentat juraților iUmor o parte din serialul ei

“Reciproca nu e valabilă”, i-a transmis Mihai Bendeac.

“Noi la pagina de media suntem pârâcioșii de serviciu”, a mai adăugat Petrișor Obae.

El a explicat că rolul lui este să fluiere ca un arbistru atunci când vede greșeli la TV. Pentrul Petrișor Obae roast-ul iUmor este o provocare și are un singur țel.

Petrișor Obae, omul de presă cu glumele la el

“Am venit să-mi iau revanșa, să mă răzbun. Suprema răzbunare! Vreau mâine să scriu pe pagina de media cum am venit eu aici și v-am făcut praf audiența. Să fac ce n-a reușit să după la capăt Cosmin Seleși”, spune invitatul iUmor.

Petrișor l-a luat la roast pe Dan Capatos și apoi a trecut la Antena 1.

“Ce am eu cu Antena 1? (…) Băi, n-am nimic cu nimeni”, spune Petrișor.

“Noi avem!”, a zis Bendeac.

“Știu, contract”, i-a răspuns Petrișor.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Cu arma pregătită, Arnold Schwarzenegger a adus un roast istoric explozibil pe scena iUmor

Vorbind și despre concurenții care au tot venit de-a lungul sezoanelor la iUmor, Petrișor i-a amintit pe cei care nu și-au folosit deloc mâinile atunci când și-au făcut numărul pe scenă. Astfel, a ajuns la pictorul care nu a pictat cu mâinile, ci cu organul său genital.

“Mihai, și tu poți să pictezi la fel. Și tu poți să pictezi fără mâini doar că tre să stai mai aproape de tablou”, i-a zis Petrișor.

“Țineți aproape!”, spune Cheloo.

Petrișor a mărturisit că s-a documentat înainte de acest roast, ascultând piesele lui Cheloo, privind videoclipurile Deliei și citind cartea lui Mihai Bendeac.

“Mihai, ți-am citit cartea. Nu am reținut nimic”, spune Petrișor, stârnind hohote de râs.

Petrișor a trecut și la Delia, cu un roast usturător.

“Ce să zic de Delia? Om normal cu toate țiglele pe două case”, spune invitatul iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021.Doamna Carmen Gârleanu,diriginta lui Mihai Bendeac,de la catedră, pe scena iUmor, pregătită de un roas... iUmor, 5 mai 2021. Ecaterina Andronescu vine la iUmor pregătită să-i scoată la tablă pe jurați...
Video iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare Sambata, 23.09.2023, 23:12
Video recomandate
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi Marti, 26.09.2023, 22:00
Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor. Bordea: „Ești o comediantă asumată și te felicit pentru treaba asta!”

Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor. Bordea: „Ești o comediantă asumată și te felicit pentru treaba asta!”

Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice.

Joi, 28.09.2023, 09:57
Vlogger-ul Mircea Bravo vine pe scena iUmor sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1: ,,Cu Bravo atrag aprecierile, iar cu Popa, banii!”

Vlogger-ul Mircea Bravo vine pe scena iUmor sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1: ,,Cu Bravo atrag aprecierile, iar cu Popa, banii!”

Celebrul vlogger Mircea Bravo vine pe scena iUmor, în cadrul celei de-a treia ediții a celui mai nou sezon al show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00.

Miercuri, 27.09.2023, 13:40
Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Cel de-al doilea episod iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 şi care a condus detaşat clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor targeturilor, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Luni, 25.09.2023, 18:16
Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 20:00 – 23:31, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public. Antena 1 a condus clamentul audienţelor şi la nivelul întregului interval de Prime Time, pe toate categoriile de public.

Duminica, 24.09.2023, 09:55
x