Antena Căutare

iUmor, 6 noiembrie 2021. Cristiano a venit pe scenă cu un număr de dresaj de câini. Cum s-a descurcat

Concurentul Cristiano și-a adus câinii la iUmor și a făcut un număr de dresaj care a fost apreciat de juriu.

Cristiano a venit pe scenă cu un număr de dresaj de câini. Cum s-a descurcat la iUmor 2021 Galerie
Cristiano a venit pe scenă cu un număr de dresaj de câini. Cum s-a descurcat la iUmor 2021 | Antena 1

Concurentul Cristiano de la iUmor a venit cu un număr interesant și special de dresaj alături de câinii săi, iar juraților le-a făcut plăcere să-l privească. Iată ce i-au spus aceștia.

Concurentul Cristiano de la iUmor, 6 noiembrie 2021, a venit pe scenă alături de câinii săi

Unul dintre concurenții acestei ediții din iUmor 2021, a venit cu un număr impresionant de dresaj de câini. Deși nu a fost pe gustul lui Cheloo, Mihai Bendeac și Delia s-au bucurat de moment.

Concurentul a primit două voturi de da de la Delia și Mihai Bendeac, însă Cheloo nu a fost impresionat de numărul lui Cristiano, drept urmare nu și-a doit să-i ofere un vot de încredere și i-a dat thumbs down.

„Avem un moment inedit. Ele înțeleg dacă sunt supărat. Îmi fac semne. Sunt omul potrivit la locul potrivit. Bună seara și bine v-am găsit. Vă prezint două vedete”, spune concurentul, înainte de a intra în scenă.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Charlie Chaplin, invitatul special al serii. A făcut un moment de roast despre vedetele din România

„Apare pe scenă un nene și ne propune un număr de dresură fascinant”, spune Cheloo.

„Cred că vrea aplauzele dumneavoastră”, spune concurentul când vede că numărul nu iese exact cum l-a exersat acasă.

Jurizarea lui Cristiano de la iUmor 2021

„Acest număr a fost naiv, absolut naiv”, spune Mihai Bendeac.

„Eu care nu sunt un mare iubitor de câini, m-am bucurat. Nu ați făcut nimic special, doar ați ridicat un picior”, spune Cheloo.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Laura Bișog a impersonat-o pe Mirabela Dauer și le-a cântat aproape la fel ca și artista de renume

„Eu m-am uitat la numărul acesta, dar eu nu sunt un mare fan al acestor numere cu animale. Aveți o timiditate excesivă”, spune Mihai Bendeac.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Julia Kolarova, numărul de ventrilocie cu care a speriat-o pe Delia: „Visez la noapte”

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 6 noiembrie 2021. Valeria Jalenco i-a creat partid politic lui Mihai Bendeac. Cum arată campania sa electorală... iUmor, 6 noiembrie. Federica Pondi a revenit pe scenă pentru a reproduce un număr asemănător celui din sezonul 4. Ce dan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x