Antena Căutare

iUmor, 23 octombrie 2021. Laura Bișog a impersonat-o pe Mirabela Dauer și le-a cântat aproape la fel ca și artista de renume

Laura Bișog a urcat pe scena iUmor 2021 arătând exact ca Mirabela Dauer, iar jurații au fost surprinși să o vadă. Delia a crezut că este chiar marea cântăreață.

Laura Bișog a impersonat-o pe Mirabela Dauer și le-a cântat aproape la fel ca și artista de renume. Delia nu a recunosct-o la iUmor 2021 Galerie
Laura Bișog a impersonat-o pe Mirabela Dauer și le-a cântat aproape la fel ca și artista de renume. Delia nu a recunosct-o la iUmor 2021 | Antena 1

Laura Bișog a venit pe scena iUmor și i-a surprins total pe jurații care au crezut că este Mirabela Dauer. Aceasta le-a cântat o piesă din repertoriul marii artiste, dar abia la final și-a dezvăluit identitatea.

Laura Bișog a venit la iUmor semănând perfect cu Mirabela Dauer și a făcut spectacol, în ediția din 23 octombrie 2021

Laura Bișog a urcat pe scena iUmor fără a se prezenta și a început să interpreteze superb o piesă din repertoriul Mirabelei Dauer, căreia îi este o foarte mare fană, iar jurații aproape că nu s-au prins că nu este marea artistă.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Momentul în care Mihai Bendeac a solicitat echipajul de ambulanță. Din ce cauză i s-a făcut rău

„A fost coincidența ca vocea mea să semene cu vocea ei. Ne apropiem în tot ceea ce facem. Ne asemănăm și ca persoană și ca familie și ca greutățile trecute. Singurul obiect pe care nu-l am tot timpul și ea îl are e evntaiul. Sunt momente când cred că sunt în pielea ei, cred că sunt ea. Nu are umor, e ceva sensibil momentul meu”, spune ea înainte de a urca pe scenă.

„Bună seara, bine v-am găsit. Vă iubesc. Vă urmăresc din tot sufletul în fiecare an. Mă numesc Laura Bișog”, se prezintă la finalul interpretării concurenta.

Jurizarea Laurei Bișog de la iUmor 2021, 23 octombrie

Jurata Delia aproape că nu și-a dat seama că nu era chiar Mirabela Dauer, aceasta a încercat pe parcursul melodiei să îl convingă și pe Mihai Bendeac de acest lucru. Cu toate acestea, concurenta a primit voturi pozitive de la Delia și Mihai Bendeac, dar și unul negativ de la Cheloo.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Arun de la Tecuci, piratul cu talent culinar și muzical. “Cheloo a fost un piranha într-un bazin”

„Bine v-am găsit sau regăsit. Că vă știu de undeva. Asta pățesc și la Iași crede lumea că sunt Mirabela Dauer”, îi spune Mihai Bendeac concurentei.

„E un show de divertisment, vă voi oferi un vot care este în concordanță cu starea mea emoțională”, i-a mai spus el.

„Mirabela Dauer este acea artistă care a evitat să vină acasă”, a spus ironic Cheloo, la adresa Mirabelei.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 23 octombrie 2021. Mădălin Ghioc a revenit pe scenă cu un număr asemănător celui din sezonul 9. A făcut glume des... iUmor, 23 octombrie 2021. Siegfried & Joy, trucuri de magie în ritmuri de dans. Au pus în scenă un show din Las Vega...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x