Antena Căutare

iUmor, 9 octombrie 2021. Vlăduța Lupău i-a colindat pe jurați, de Crăciunul sărbătorit mai devreme

În ediția 3 a sezonului 11 iUmor, în platoul show-ului s-a sărbătorit Crăciunul mult mai devreme. După ce a venit Moș Crăciun, Vlăduța Lupău și-a făcut apariția cu un colind.

vladuta-lupau-iumor Galerie
Vlăduța Lupău i-a colindat pe jurați, în sezonul 11 de iUmor | Antena 1

Cum nu se poate Crăciun fără colinde, Vlăduța Lupău a venit în a treia ediție de iUmor pentru a le cânta juraților, care au sărbătorit mai devreme. Pe scenă, s-au aflat și Moș Crăciun, alături de crăciuniță.

Mihai Bendeac s-a amuzat copios de contextul în care Vlăduța Lupău a pășit pe scena iUmor și anume de un Crăciun sărbătorit mult mai devreme: „Ea părea surprinsă de contextul scenic. Faptul că erau acolo crăciunița și Moș Crăciun”, a spus juratul despre cântăreață.

Vlăduța Lupău, invitată în sezonul 11 de iUmor

Mihai Bendeac s-a bucurat să o vadă pe Vlăduța Lupău și a recunoscut-o din pria clipă.

„Vreau să-ți spun că te iubesc din toate motivele cu putință. Am o curiozitate: Nu știai că ai parte de animație, nu?”, a întrebat-o juratul pe artistă.

Citește și: Vlăduța Lupău a explicat motivul pentru care nu a mai purtat costum popular în ultima vreme. Ce spune artista

„Nu știam nici că e Crăciunul azi, nu mă așteptam. La noi la ardeleni, după ce se colindă, gazdele dau ceva, se vede că voi nu v-ați așteptat să vă colindăm”, a răspuns Vlăduța Lupău.

„Ea oricum era pe scenă și era uimită. Afară era cald, în platou era cald și ea cânta colinde”, a comentat Mihai Bendeac.

Citește și: Vlăduța Lupău, cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit de la soțul ei, la doi ani de la căsătorie. Cum a reacționat

Ce surprize aduce sezonul 11 de iUmor

După ce i-a încântat pe Delia și pe Mihai Bendeac cu numărul său artistic, Vlăduța Lupău a încheiat cu o urare tradițională: „Să fiți gazde sănătoși, să trăiți ani mulți frumoși”, a spus Vlăduța Lupău, părăsind scena iUmor.

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de v... iUmor, 9 octombrie 2021. Gabriela Garlonta a spus poezii pe scenă și i-a dedicat „o terțină” lui Mihai Bendeac...
Video iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare Sambata, 23.09.2023, 23:12
Video recomandate
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției Luni, 25.09.2023, 15:12
Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Cel de-al doilea episod iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 şi care a condus detaşat clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor targeturilor, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Luni, 25.09.2023, 18:16
Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 20:00 – 23:31, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public. Antena 1 a condus clamentul audienţelor şi la nivelul întregului interval de Prime Time, pe toate categoriile de public.

Duminica, 24.09.2023, 09:55
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

Fanyo si Bia Khalifa au marcat o revenire spectaculoasă în studioul iUmor, după ce ambii au bifat în trecut momente memorabile. Deși s-au prezentat separat sau în alte formule, de data aceasta Fanyo și Bia formează un duo controversat.

Sambata, 23.09.2023, 23:06
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

În ediția din 23 septembrie 2023, britanica Leah Shutkever a reușit o adevărată performanță și a smuls o declarație de dragoste din partea celui mai exigent jurat de la iUmor, Cheloo.

Sambata, 23.09.2023, 22:39
x