Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Ramona Bădescu, roast-ul care s-a încheiat apoteotic. Gestul care a uimit."Un război între dive"

Ramona Bădescu, celebra actriță și model, a venit la iUmor în această seară pentru a vorbi fără paravan despre Iulia Albu.

ramona badescu la iumor 12 Galerie
Ramona Bădescu, celebra actriță și model, a venit la iUmor în această seară pentru a vorbi fără paravan despre Iulia Albu. | Antena 1

Ramona Bădescu a urcat pe scena iUmor pentru un roast de zile mari adresat Iuliei Albu. Chiar dacă Iulia Albu credea că o va surprinde iubitul ei sau sora ei, iată că pe scenă a urcat Ramona Bădescu.

De multe ori, Iulia Albu a criticat-o public pe Ramona Bădescu, iar acum se pare că roata se întoarce.

“Supranumită Pinocchio pentru că au avut destine asemănătoare. Și ei, și lui Pinocchio, i-au dat viață un cizmar”, a spus Ramona.

Ramona Bădescu, apariția de milioane care a uimit-o chiar și pe Iulia Albu

Celebra actriță a venit cu o întrebare care există de secole.

“Cine a apărut mai întâi? Găina sau Iulia Albu?”, a zis Ramona.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Macanache, roast-ul care a făcut furori. “Ea a crezut că Puiu Călinescu este aperitiv”

Ramona Bădescu a spus că Iulia Albu este o doamnă distinsă și elegantă.

“După găină, și-a pus în cap și restul vedetelor din showbiz”, a spus Ramona.

Faimoasa actriță a spus că o femeie poate face carieră dacă își deschide picioarele și chiar dacă i-a făcut pe toți să se gândească la altceva, Ramona le-a făcut o demonstrație pe scenă. Și-a scos pantofii și a făcut șpagata, deși era într-o rochie scurtă. Atât jurații, cât și publicul au aplaudat furtunos, deși au rămas mască atunci când au văzut-o.

“Am început cariera fulminant în Italia și o termin aici pe jos la Loredana Groza la Antena 1”, a spus Ramona Bădescu, uimindu-I pe toți.

Cheloo a urcat pe scenă să o ajute să se ridice și să se încalțe.

“Sunt inofensiv, doar gura e de mine”, a zis Cheloo.

Ramona Bădescu a luat-o la roast și pe Delia pe care a confundat-o inițial cu Loredana, iar apoi a zis că e Bianca Drăgușanu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Costel, roast incendiar la iUmor. “Comedianta cu corp de zeiță, ceea ce nu se va scrie"

Actrița nu l-a iertat nici pe Mihai Bendeac și a vorbit despre felul în care se poartă el cu femeile.

“Ai o strălucire a ta pe care numai reflectorul pe chelie o poate da”, spune Ramona.

În încheiere, frumoasa actriță în vârstă de 53 ani a avut un mesaj pentru Iulia Albu.

“Vreau să îți spun că te admir mult. Ești o femeie puternică, frumoasă și ai realizat de una singură enorm de multe lucruri. Îți urez o carieră lungă și minunată. (…) Mă gândesc că printre calitățile tale ar putea fi și cântatul pentru că de vorbit nu ai avut nimic de spus până acum”, a adăugat Ramona Bădescu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Claudia Susanu, în rolul Dianei Șoșoacă. “Verde nu am, dar am un certificate roz foarte dr... iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Sergiu Mirică, roast-ul care a bucurat-o pe Iulia Albu. "Am impresia că mi-am uitat ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x