Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Ștefan Boroș, rapperul cu un roast amuzant despre mame. “Astăzi s-a născut premature o stea”

Ștefan Boroș a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul umoristic în versuri. El a venit să îi uimească pe jurații iUmor în sezonul 12.

stefan boros la iumor 12 Galerie
Ștefan Boroș a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul umoristic în versuri. El a venit să îi uimească pe jurații iUmor în sezonul 12. | Antena 1

Ștefan Boroș a povestit că e student la Informatică Economică și că e un mare fan al muzicii rap. Chiar dacă mai ascultă și rock, Ștefan Boroș a venit să cânte rap. El a venit cu o serie de glume despre mame.

Ștefan Boroș, rap cu versuri amuzante despre mame

Concurentul iUmor a intrat în scenă pregătit cu versuri amuzante. Jurații iUmor l-au ascultat cu atenție. Cheloo a încercat să îi țină isonul, în timp ce mânca un burger. Juratul iUmor stătea în picioare și dansa.

“E bătrână de o doare. Dacă îi zic să se comporte de vârsta ei, moare”, a spus Ștefan în versuri.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Cristian Grigorescu a vrut să facă stand up, dar l-a pus pe fugă pe Mihai Bendeac

Cheloo a continuat să cânte alături de concurentul iUmor, stârnind hohote de râs și aplauze.

“S-a despărțit apa de pâmânt. Ea nu se desparte de mâncare nicicând”, a mai zis artistul.

“Îi făcea backing vocals pe tot parcursul cântatului. Când el se oprea, continua Cheloo”, a zis Delia.

“Când a murit, în lipie au ambalat-o. Pământul era plat când au îngropat-o”, cânta concurentul pe scena.

Ștefan s-a învârtit pe scenă pentru a exemplifica ceva din piesă și a căzut atunci când s-a rotit.

“Când se urcă pe cântar, scrie ‘va urma’”, a zis Ștefan la final.

Jurizare Ștefan Boroș la iUmor sezonul 12

“Eu urăsc genul ăsta de abordare, dar este un roast. Putea să fie și mai creativ”, spunea Iulia Albu în culise.

“Mi s-a părut interesant, pe cuvântul meu de onoare”, a zis Mihai Bendeac în culise.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Luca Lombardo a făcut magie curată pe scenă. Mihai Bendeac, emoționat din plin

Cheloo a aflat de la concurent de unde a pornit ideea acestui număr pe care concurentul l-a pus în scenă. Iulia Albu i-a cerut concurentului să spună că azi s-a descurcat acceptabil, dar clar putea să scrie glume și mai bune și asta va face data viitoare.

“Mie mi-a plăcut foarte mult momentul ăla cu căderea. (…) Multe dingtre chestiile pe care le-ai spus nu le știam și per total mi-ai dat un vibe bun”, i-a transmis Mihai Bendeac.

Concurentul iUmor a zis că așa a vrut el să își construiască el numărul.

“Astăzi s-a născut premature o stea”, a completat Cheloo.

Ștefan Boroș a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Paupi El Mago, concurentul care nu a avut asul în mânecă, dar a făcut un truc de excepție... iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Claudia Susanu, în rolul Dianei Șoșoacă. “Verde nu am, dar am un certificate roz foarte dr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x