Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Paula Chirilă, roast-ul "colegial", dar deloc blând. “Ai ajuns să arăți ca Mihai Bendeac"

Paula Chirilă, actrița care îi e colegă lui Cătălin Bordea la emisiunea  lui Dan Capatos, eXtra Night Show, a venit la iUmor pentru un roast de zile mari.

paula chirila la iumor sezonul 12 Galerie
Paula Chirilă, actrița care îi e colegă lui Cătălin Bordea la emisiunea lui Dan Capatos, eXtra Night Show, a venit la iUmor pentru un roast de zile mari. | Antena 1

Actrița Paula Chirilă a urcat pe scena iUmor pentru a râde de Cătălin Bordea și a face glume pe seama lui.

Cătălin nu se aștepta să o vadă pe Paula, ci pe Dan Capatos. Nu e prima oară când Paula vine la iUmor. Ea a mărturisit că are emoții foarte mari.

“Ce-I cu mirosul ăsta de băutură ieftină aici? Aa Bordea, ești și tu aici. Nu înțelegeam de ce miroase ca la Capatos, oi fi nimerit greșit”, a zis Paula.

Paula Chirilă, roast-ul ca între colegi

Paula a zis că a fost avertizată de Copoț când a ajuns că va găsi aici decorul de la Capatos în platoul iUmor.

“Vedeți că dacă îi vine vreo glumă, ăsta nu știe multe. Tace de nu vă vedeți”, a mai adăugat Paula Chirilă.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Compania de teatru Cristi Toma, sceneta care i-a purtat înapoi în timp pe jurați

Paula a povestit că cea care l-a încurajat cel mai mult în viața lui a fost bunica sa, Aspazia.

“Bunica lui i-a spus că are o minte strălucită. Ulterior s-a văzut că strălucea numai cutia”, a zis Paula Chirilă.

Actrița a vorbit și despre faptul că, deși nu e așa de bun în meseria lui, Cătălin Bordea face și stand-up.

“Și prin asta mă refer că se ridică în picioare când primește ordine de la Micutzu”, a mai adăugat colega lui Bordea.

Colega lui Cătălin a spus că acesta și-a descoperit talentul de comediant încă de când era mic. Când i-a zis tatălui său prima glumă, el a plecat din viața sa.

“Ai ajuns să arăți ca Mihai Bendeac dacă nu i-ar fi funcționat tratamentul pentru sifilis”, a mai adăugat Paula.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Scuze Noi, băieții care au surprins juriul iUmor cu momentul lor. “Puțiți de talent”

Paula a spus că trebuie să asculte sfaturi de la ea pentru ce să facă pe scenă, în loc să ia lecții de actorie de la Mihai Bendeac. De asemenea, ea nu l-a sfătuit pe Cătălin Bordea să ia lecții nici de la Delia, și nici de la Cheloo.

Colega lui Cătălin Bordea a zis că acesta a devenit și om de afaceri pentru că și-a lansat propriul brnd de vin.

“Părerea mea e că își dorește cineva să bea din vinul tău numai dacă vrea să se ducă acasă cu Ilona Brezoianu”, a zis Paula, dezamăgind-o pe Ilona care a auzit-o în culise.

“Băi, dar nu mai există niciun pic de bun simț”, spune Mihai Bendeac.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Bunica Aspazia, povești despre copilăria lui Cătălin Bordea. "Nu are filtru delo... Roxana Chiperi este câştigătoarea celei de-a noua ediţii iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x