Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Petru Georoiu, interpretările de senzație pe scena iUmor. “Ești senzațional de talentat"

Petru Georoiu a venit la iUmor încercând să îl imite pe Pipino, celebrul concurent care revine în fiecare sezon la iUmor.

petru georoiu la iumor in sezonul 12 Galerie
Petru Georoiu a venit la iUmor încercând să îl imite pe Pipino, celebrul concurent care revine în fiecare sezon la iUmor. | Antena 1

Petru Georoiu, concurentul iUmor, a urcat încrezător pe scenă și intrarea i-a ieșit din a treia încercare. El a venit să îl imite pe Pipino. El a spus că va prezenta trei artiști care l-au influențat pe Pipino. Primul e Andrei Cârlova, concurentul din sezonul 6 iUmor.

Petru Georoiu l-a imitat perfect pe Andrei Cârlova care făcea rap și îi lua la roast pe jurații iUmor. Următorul artist pe care avea să îl interepreteze era Ionuț Coman, un alt fost concurent iUmor. Ionuț Coman, din sezonul 7 iUmor, l-a influențat, de asemenea, și pe Pipino.

Petru Georoiu, interpretări de personaje de excepție pe scena iUmor

Dintre toți jurații, se pare că Delia și-a amintit perfect de toți acești foști concurenți. Petru a început să cânte, imitându-l în tocmai pe Ionuț Coman. El a sperat că se va bucura de același succes și că va primi ropote de aplauze, iar Delia va cânta cu el.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Vanessa Lee, arlechina care a făcut show la înălțime. “Ești extraordinar de spectaculoasă"

“Se știe că Delia trimite în cloud repede. Oare ce s-o fi întâmplat?”, se întreba Dan Badea.

Ultimul artist pe care urma să îl interpreteze Petru Georoiu, un alt artist care l-a influențat pe Pipino, a fost William Shakespeare.

Petru s-a schimbat după paravan și a ieșit din nou în scenă. Concurentul iUmor a recitat vizual din Shakespeare.

“A imitat copilul ăsta câteva legende iUmor”, spune Dan Badea.

La final, Petru Georoiu a interpretat un monolog emoționant despre viața de clovn. Până și el a fost emoționant și a spus că speră să fie în finală.

Jurizare Petru Georoiu la iUmor sezonul 12

Delia și-a amintit imediat cu cine stă de vorbă pentru că Petru a fost la X Factor.

“Ești senzațional de talentat și acolo, dar și aici. Nu mă așteptam la asta”, i-a zis Delia concurentului iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Maria Lungu, în conflict cu Mihai Bendeac. Care a fost motivul. "Eu țin partea fetei"

Petru a zis atunci, la X Factor, că va continua să studieze actorie, așa cum i-a promis și lui Ștefan Bănică, la X Factor.

Inițial, concurentul iUmor, a dezvăluit că voia să facă o satiră, dar apoi a hotărât să interpreteze cele 3 personaje.

“Știi care e faza? Eu nu îl știu pe Pipino. (…) Deși nu am știut gluma internă, mi-a plăcut numărul tău”, i-a zis Mihai Petre.

“Eu am fost foarte impresionat de faptul că tu ai venit, de faptul că ți-ai gândit chestia asta, de faptul că ești foarte iubit pentru că oamenii ăștia au venit cu tine și te susțin. (…) Când m-am uitat în ochii tăi am văzut ce aveam eu la vârsta de 17 ani în ochi. (…) Este unul dintre cele mai speciale momente pe care le-am văzut la iUmor”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului iUmor.

Petru s-a simțit emoționat de mesajul emoționant și din suflet al juratului iUmor.

Petru Georoiu a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Cristina Șchiopu a venit cu glume despre relații. “Mihai, am auzit că vrei să te însor... iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Compania de teatru Cristi Toma, sceneta care i-a purtat înapoi în timp pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x