Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Roxana Chiperi, balerina body-builder care a stârnit hohote de râs. Provocarea lui Cheloo

Roxana Chiperi a revenit în sezonul 12 la iUmor cu un dans diferit de cel din sezoanele precedente.

roxana chiperi la iumor sezonul 12 Galerie
Roxana Chiperi a revenit în sezonul 12 la iUmor cu un dans diferit de cel din sezoanele precedente. | Antena 1

Roxana Chiperi a venit la iUmor îmbrăcată în balerină. Ea a venit însoțită de 3 colege de-ale sale, îmbrăcate tote în costume de balerine. Roxana a revenit la iUmor după ce făcuse furori în sezonul 8 cu un dans lasciv și amuzant în același timp.

“Pot fi și prințesă din când în când, dar doar din când în când”, a spus concurenta iUmor.

Concurenta iUmor a spus că ea și prietenele ei au venit să o sprijine pe Ilona Brezoianu.

Roxana Chiper, un Lacul Lebedelor diferit

“Am venit să te susținem ca să iei tu salariul lor”, a zis Daniela pentru Ilona, pentru care speră să le ia locul lui Șerban Copoț și Dan Badea.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Compania de teatru Cristi Toma, sceneta care i-a purtat înapoi în timp pe jurați

În această seară, Roxana și prietenele ei au pregătit Lacul Lebedelor. Dintre cele 4, Roxana era cea care dansa diferit și voia să pară cel mai puțin grațioasă.

“Astăzi am avut patru balerine care au demonstrate că tristețea unui lac înghețat poate încălzi patinele plictisiților de la iUmor”, a spus Cheloo.

Felul în care dansa Roxana stârnea hohote de râs, atât în rândul juraților, cât și în public.

“A fost delicioasă, mă! Super expresivă. A fost ca un cârnăcior printre macarons. (…) Simpaticp, cu farmec, cu haz”, a zis Delia.

Jurizare Roxana Chiperi la iUmor sezonul 12

Jurații s-au amuzat teribil când au vâzut cât de expresivă este Roxana Chiperi și au apreciat stilul ei de a face comedie. Publicul a râs și a aplaudat-o furtunos pe concurenta iUmor care a făcut o mini scenetă foarte amuzantă.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Petru Georoiu, interpretările de senzație pe scena iUmor. “Ești senzațional de talentat"

Roxana a încheiat făcând șpagatul și stârnid încă un rând de aplauze.

“Expresivitatea ei și ideea cu lebăda bodybuilder, absolut fantastică”, a spus Cătălin Bordea.

“Ești foarte expresivă și talentată”, spune Delia.

“Sunt în centrul atenției tale. (…) Ești la fel de superbă”, a zis Mihai Bendeac.

Colegele Roxanei sunt foste gimnaste de performanță ale României.

“Dacă mă cari în brațe de la stânga la dreaptă eu o să îți dau un vot pozitiv”, spune Cheloo.

Roxana a zis că sigur poate să îl care în cârcă. Cheloo a urcat pe scenă și concurenta iUmor l-a cărat în cârcă, stârnind hohote de râs, aplauze și fluierături.

Roxana Chiperi a primit 4 X DA de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Stan și Bran, sceneta care i-a plictisit pe jurații iUmor. "Momentul Bran și Bra... iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Mihnea Crăciunescu, zis și Dragonul, moment de satiră inedit. “Fizz și Richard al III...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x