Căutare Live

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Mihai Radu a avut un număr de stand up comedy ce i-a enervat pe jurați. Ce s-a întâmplat

Mihai Radu este primul concurent care a pășit pe scenă în sezonul 12 al emisiunii iUmor, de la Antena 1. Tânărul a stârnit numeroase reacții la masa juraților.

În prima ediție din sezonul 12 al show-ului, Mihai Radu a făcut un stand up cu și despre experiența de șofer

Antena 1

În prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor de la Antena 1, Mihai Radu s-a prezentat ca fiind șofer de ride sharing și a încercat apoi să impresioneze juriul cu glumele sale, dar ceea ce a urmat e complet neașteptat.

Mihai Radu a reușit să-i enerveze pe jurați cu numărul său de stand up comedy în prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor

„Vreau să vă povestesc câteva întâmplări din cursele mele, zic eu că sunt hazlii”, și-a început concurentul numărul de umor, la scurt timp după ce a pășit pe scenă.

Totuși, pe cât de încrezător a pășit pe scenă, pe atât de mult lucrurile s-au schimbat pe paarcurs, atunci când emoțiile i-au cam dat bătăi de cap. Acesta a a povestit despre cursa „plină de bătăi cu picioare” pe care a avut-o atunci când a avut drept client o mamă cu un copil, dar și despre peripețiile trăite alături de o bătrână, care și-a pierdut proteza în mașină la o frână mai bruscă.

Citește și: Adevărul despre al patrulea jurat de la iUmor. Ce vedete se alătură Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo

Mihai Bendeac, Delia, Cheloo și Rodica Popescu Bitănescu, juratul surpriză din prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor, au urmărit atent numărul de umor al lui Mihai Radu, dar se pare că nimeni nu a fost impresionat.

„Bine. Vreau să spun așa. Admir faptul că ai transpirat de emoție, am simțit treaba asta, ai fost gâtuit. Eu am vrut să te ajut foarte mult, la un moment dat am și râs, pentru că știu ce înseamnă să urci pentru prima dată pe scenă și să fii încurajat. Dar să știi un lucru, nu e genul meu de text, nu e genul meu de program, nu aș merge în cursa asta cu tine în continuare. Deci, tu ai încă un defect, din cauza emoției precipiți foarte tare. Ai precitat atât de mult încât, la un moment dat, nu am mai înțeles nimic din ceea ce ai spus. Și asta e foarte grav, pentru că aici e vorba de vorbe. Dacă vorbele nu se aud degeaba vorbim. Dacă vrei să faci comedie trebuie să se audă”, a fost mărturisirea extrem de sinceră pe care a făcut Rodica Popescu Bitănescu, cea care este al patrulea jurat din prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor.

„Stilul atât de frust în care i-a spus treaba asta, atât de direct, mi-a dat un pic de eroare, fiindcă m-am gândit că o să înceapă cu o oarecare diplomație. De unde să știu că e bunica lui Cheloo lângă noi?!”, a fost reacția neașteptată a lui Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. George Tănase a fost invitat special și a făcut show cu numărul său de stand up comedy

„Eu m-am enervat, tu ai venit aici cu trei mizerii și acum noi vorbim în mod profesionist despre ce ai făcut tu. Nu ai făcut nimic! Asta e! Cu energie, așa!”, a fost reacția critică și fără reținere a lui Cheloo.

Rodica Popescu Bitănescu a dorit să afle mai multe despre tânărul pasionat de stand up comedy, dar dezvăluirile tânărului au făcut-o să aibă o reacție savuroasă!

„Hai, lasă-mă! Hai, lasă-mă!”, a zis aceasta ironic, spre deliciul lui Bendeac.

„În sfârșit am un aliat! Colegii mei au halucinații de vreo trei ”, s-a bucurat Cheloo atunci când a văzut că el și cu doamna Rodica Popescu Bitănescu au votat „nu”.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. George Tănase a fost invitat special și a făcut show cu numărul său de stand up com... iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Ana Maria Tiron a făcut un dans senzual într-un costum de sumo gonflabil...
Ultimele știri
x