Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Petre Calibulea este profesorul care a vrut să facă stand up tragedy. Ce au zis jurații

Un alt concurent care a urcat pe scenă în prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor a fost Petre Calibulea, un profesor care a pregătit un număr de stand up tragedy.

colaj foto cu petru calibulea si cheloo Galerie
Concurentul a încercat să-i surprindă pe jurați în prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor | Antena 1

În prima ediția din sezonul 12 al emisiunii iUmor de la Antena 1, profesorul Petre Calibulea a anunțat că a pregătit nu un număr umoristic, ci unul de stand up tragedy.

Petre Calibulea este profesorul care a încercat să-i impresioneze pe jurați cu stand up tragedy, la iUmor

Totuși, la scurt timp după ce concurentul și-a început show-ul, toată lumea a înțeles că este vorba, mai degrabă, despre niște sfaturi de viață legate de educație, școală și noile generații.

„Domnul Petre Calibulea, profesorul universitar cu chip de yoghin, a venit aici să dăruiască noilor generații ghidul suprem, să dea informații necesare creșterii copiilor de mâine”, a zis Cheloo la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Radu Giurcă i-a surprins pe jurați cu glumele sale, dar și cu dezvăluirile despre iubita sa

„Nu mi s-a părut că a fost stand up tragedy, ci mai degrabă niște povețe, niște sfaturi”, a fost de părere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Recunosc cinstit în fața publicului că m-am deochiat foarte tare. Mi s-a scurs energia complet. Apreciez foarte mult că ați venit, că ați încercat cât ați putut dumneavoastră de amuzant să transmiteți un mesaj”, a încercat Mihai Bendeac să explice ce părere are, de fapt, despre acest număr, fără să se mai poată opri din explicații.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Ana Maria Tiron a făcut un dans senzual într-un costum de sumo gonflabil

„Opriți-l!”, a strigat Rodica Popescu Bitănescu, în încercarea sa de a-l opri.

„Apreciez că ați venit, apreciez că ați muncit, dar nu este pentru această emisiune textul. Și nici nu cred că se va îndrepta cineva după el. Părerea mea este că nimeni nu se poate îndrepta după un asemenea text”, a zis Rodica Popescu Bitănescu, extrem de direct și tranșant.

La final, pentru prestația lui, concurentul a primit trei de „nu” și un singur „da”, în prima ediția din sezonul 12 al emisiunii iUmor de la Antena 1.

Despre iUmor sezonul 12

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu au ținut lecția despre castravete! Ce l-a enervat p... iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Zora Van der Blast a făcut show cu „posteriorul de oțel”. Cu ce a uimit juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x