Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu au ținut lecția despre castravete! Ce l-a enervat pe Bendeac

Cristi Toma și Andrei Vasilescu, actori în "Compania de Teatru Cristi Toma", au prezentat în prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor un număr ce l-a făcut pe Mihai Bendeac să aibă o reacție complet neașteptată.

colaj foto cu Cristi Toma și Andrei Vasilescu si mihai bendeac Galerie
Mihai Bendeac a fost deranjat de un detaliu din sceneta prezentată de Cristi Toma și Andrei Vasilescu la iUmor | Antena 1

Spectacolul a început în forță, cu Andrei Vasilescu în rolul elevului ascultat și cu Cristi Toma în rolul profesorului care pune întrebare după întrebare. Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și Rodica Popescu Bitănescu au urmărit cu mult interes celebra scenetă, dar deznodământul a fost unul complet neașteptat.

Cristi Toma și Andrei Vasilescu au ținut lecția despre castravete, dar un detaliu l-a enervat pe Mihai Bendeac la iUmor, sezonul 12

De data aceasta, castravetele a fost elementul central al scenetei, „care este un fruct dicotiledonat, de culoare galben-verzuie, care face parte din familia curcubitaceelor, are tulpina în formă de vrej, se înmulțește prin semințe și are peste 98% apă”.

Întrebare după întrebare, profesororul interpretat de Cristi Toma i-a dat multe bătăi de cap elevului, personaj adus la viață de Andrei Vasilescu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Radu Giurcă i-a surprins pe jurați cu glumele sale, dar și cu dezvăluirile despre iubita sa

Replicile, gesturile și mimica celor doi au au stârnit din plin hazul spectatorilor și deznodământul a fost unul savuros.

„A fost teatru clasic de revistă”, a concluzionat Delia, la final.

Rodica Popescu Bitănescu a fost plăcut impresionată să revadă această celebră scenă de teatru de revistă, pe care chiar ea a jucat-o alături de alți actori consacrați.

„Domnule Cătălin, te-am văzut de câteva ori arătându-ți fasolea”, a observat Mihai Bendeac la Cheloo.

Cristi Toma a recunoscut faptul că un alt actor joacă acest rol și că, pentru el (în calitate de regizor), este penru a șasea sau a șaptea oară când interpretează rolul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Mihai Radu a avut un număr de stand up comedy ce i-a enervat pe jurați. Ce s-a întâmplat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când spiritele s-au aprins, Rodica Popescu Bitănescu a Calmat totul și l-a „potolit” pe Mihai Bendeac.

„L-am pus la punct pentru că îl iubesc”, a zis marea actriță la final, în prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor de la Antena 1.

Despre iUmor sezonul 12

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Delia Toader a fost Dictatoarea care i-a făcut pe jurați să aibă o reacție neaștept... iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Petre Calibulea este profesorul care a vrut să facă stand up tragedy. Ce au zis jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x