Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Zora Van der Blast a făcut show cu „posteriorul de oțel”. Cu ce a uimit juriul

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor de la Antena 1 a fost Zora Van der Blast, femeia care i-a lăsat mască pe toți cu abilitățile posteriorului său!

colaj foto cu zora van der blast la iumor Galerie
Concurenta a reușit să îi impresioneze din plin pe jurați, în prima ediție din sezonul 12 iUmor | Antena 1

Cu păr colorat, sprâncene roșii și un look desprins parcă din benzile desenate, Zora Van der Blast a reușit să capteze privirile tuturor, ca o adevărată „eroină intergalactică”!

În prima ediția ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor, concurenta a făcut un show ce i-a luat prin surprindere pe mulți cu abilitățile „supranaturale” ale posteriorului său.

Zora Van der Blast a făcut show și i-a surprins pe jurați în prima ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor

„Fiecare zi în care supraviețuiesc propriilor mele experimente este o nebunie. Corpul nostru e o mașinărie, este o creație autorealizată. Dar se poate transforma în ceea ce simți la un moment dat. Astăzi mă simt puțin Femeia Fantastică, precum o explozie atomică”, a zis aceasta, înainte de-a păși pe scenă.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Delia Toader a fost Dictatoarea care i-a făcut pe jurați să aibă o reacție neașteptată

Apoi, extrem de încrezătoare, aceasta a pășit pe scenă și a fascinat pe mulți cu energia sa debordantă. Când Șerban Copoț a urmat pe scenă și s-a apropiat de concurentă ca s-o ajute, ceva neașteptat s-a întâmplat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce și-a bătut cuie în nas, aceasta a suflaat flăcări și a stins torțe în gură, ca un adevărat fachir. Apoi, Zora Van der Blast s-a pregătit și și-a introdus în corp, în zona posteriorului, un cui imens, pe care chiar Mihai Bendeac a fost nevoit să îl scoată. Șocat de cele întâmplate și totodată „prins” de fascinația bizară a acestui număr, juratul de la iUmor a făcut ceea ce l-a rugat concurenta, spre marea uimire a tuturor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Ana Maria Tiron a făcut un dans senzual într-un costum de sumo gonflabil

Și, ca să îl răsplătească, Zora Van der Blast i-a deschis o bere (tot cu ajutorul posteriorului „de oțel”) și i-a mulțumit pentru ajutorul oferit.

La final, jurații au apreciat în mod deosebit prestația concurentei, pe care au lăudat-o din plin pentru show-ul inedit pe care l-a prezentat, într-o manieră atât de electrizantă. Cu patru de „da”, tânăra a mers mai departe în competiție, în sezonul 12 iUmor!

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Petre Calibulea este profesorul care a vrut să facă stand up tragedy. Ce au zis jur... iUmor sezonul 12. Cum au reacționat jurații când au văzut cine este al patrulea jurat. Au trecut prin emoții până au afl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x