Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Verdini, moment de magie de senzație. I-a oferit lui Mihai Bendeac o rață. Ce a urmat

Verdini a făcut un spectacol de excepție cu numărul său de magie în care l-a implicat și pe juratul Mihai Bendeac.

Verdini, pe scena iUmor 2022 Galerie
Verdini a primit 3 Like-uri de la de la cei 4 jurați iUmor 2022 | Antena 1

Verdini a urcat pe scena iUmor și a vorbit despre iubire. Concurentul i-a surprins pe jurați cu momentele sale de magie, realizate în timpul discursului.

„Ați organizat o nuntă foarte frumoasă. Domnișoarele de onoare sunt superbe (referindu-se la Delia și la Monica Bîrlădeanu) Nașule (referindu-se la Cheloo), să ne trăiești, să fii fericit. Cât despre tine ginerică, să fii fericit și casă de piatră. Am venit cu cartea magiei să vă citesc. Despre iubire: Flacăra iubirii e în interiorul lui ginerică, dragă Mihai”.

Din flacără, magicianul a scos un porumbel, moment care le-a înduioșat pe Delia și Monica Bîrlădeanu. În cele din urmă, Verdini a scos 4 porumbei, iar jurații și prezentatorii au fost impresionați. Un alt moment care le-a înduioșat pe jurate a fost când Verdini a transformat un trandafir din hârtie în unul real și l-a oferit unei tinere din public. „Vrăjeală”, a spus Cheloo când a văzut momentul cu trandafirul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Adi Hădean, roast-ul cu tente culinare pentru Răzvan Exarhu. Asemănarea lui cu Mihai Bendeac

Verdini, Mihai Bendeac și rățoiul Letiția, moment fabulos la iUmor 2022

Ulterior, Veridini l-a chemat pe scenă pe Mihai Bendeac și de nicăieri a făcut să apară un rățoi pe care i l-a încredințat juratului. Mihai Bendeac a pupat rățoiul pe cioc, a dansat cu rățoiul, dar la un moment dat pasărea a sărit din brațele juratului și a urmat o adevărată cursă. Într-un final, Mihai Bendeac a prins înaripata și deși era rățoi, actorul a decis să-l numească Letiția. La scurt timp după ce și-a primit noul nume, Letiția a sărit de pe masa juriului, vărsând cafeaua lui Mihai Bendeac.

„Eu o să-i spun Letiția. Relația mea cu Letiția a început bine”,a spus Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Claire și Antho, cuplul care a făcut un show de senzație. “A fost cel mai bun moment al serii”

Jurizarea lui Verdini, de la iUmor 2022

„Eu nu știu nimic nici despre comedie, nici despre magie. Dar sunt un spectator bun și atent. Mie mi-a plăcut foarte mult acest melanj de cioace simpatice. M-am amuzat teribil”, a spus Monica Bîrlădeanu.

„Numărul mi-a plăcut, a fost surprinzător, nu înțeleg de unde scoateți păsăricile”, a spus Delia.

„Am să sărbătoresc fiecare număr și am apreciat când cineva vine cu adevărat pregătit”, a spus Mihai Bendeac.

Cheloo i-a dat DISLIKE lui Verdini, în timp ce ceilați trei jurați i-au dat câte un LIKE.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Petru Bîrlădeanu, fratele Monicăi Bîrlădeanu, și Alexandru Banciu, momente de roast savuros astăzi, la iUmor... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Roxana Condurache, din nou la iUmor: „Am nevoie de bani ca să mă pot căsători din drag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x