Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Cătălin Oprișan, roast-ul care a zguduit scena iUmor. “Angajații lui îl consideră un ciudat"

Cătălin Oprișan, colegul lui Dani Oțil la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a venit la iUmor pentru a-l lua la roast pe Dani.

catalin oprisan la iumor 12 Galerie
Cătălin Oprișan, colegul lui Dani Oțil la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a venit la iUmor pentru a-l lua la roast pe Dani. | Antena 1

Cătălin Oprișan, prezent în fiecare miercuri și vineri la Neatza cu Răzvan și Dani, a venit la iUmor în ediția 10 pentru a face glume pe seama lui Dani Oțil.

Când l-au văzut pe scenă, Cheloo și Mihai Bendeac și-au declarat aprecierea și dragostea pentru Cătălin Oprișan și munca lui.

Cătălin a zis că se bucură că a ajuns la iUmor și primul de care a râs a fost Mihai Bendeac.

Cătălin Oprișan, roast-ul care a făcut furori

“Ți-am văzut reclama aia cu leul care vorbește. Senzațional! Probabil că e cel mai mișto lung metraj în care ai jucat”, a zis Cătălin Oprișan.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alexandru Ghețan, număr de stand-up senzațional. “Eu inițial am crezut că e The Motans”

Cătălin Oprișan a luat-o la roast și pe Delia, vorbind despre stilul ei vestimentar.

“Bănuiesc că e greu pentru soțul tău să stea zilnic acasa fără perdele”, i-a zis Cătălin Oprișan juratei iUmor.

Se pare că glumele despre ceilalți jurați iUmor au reprezentat doar o încălzire pentru ce avea să urmeze la roast-ul lui Dani Oțil.

“Teama lui cea mai mare e să nu ajungă ca Mihai Berdeac, care merge ca și cum e spart întotdeauna”, spune Cătălin.

Cătălin Oprișan a divulgat și care e porecla lui Dani Oțil. Se pare că pe prezentator îl mai cheamă și Zeno.

“Numele este derivat din Zeus. (…) Părinții s-au uitat la el cu atenție când s-a născut și deja strâmbau din nas. Au zis: trebuie să îi punem un nume care să se potrivească cu impresiile pe care el deja le are despre el”, a povestit Cătălin.

Prezentatorul a vorbit și despre relația dintre Dani Oțil și Gabriela.

“Gabriela îl iubește. Iubirea te face mai orb decât Al Pacino în Parfum de femeie, celebrul rol. S-a prins că Dani e zgârcit pentru că și-a făcut petrecerea burlacilor de unul singur”, spune Cătălin.

Gluma care i-a surpins pe toți a fost cea legată de faptul că Dani nu mănâncă niciodată la restaurantul lui pentru că e prea scump, evidențiând cât este de zgârcit.

“Angajații lui îl consideră un ciudat doar pentru că intră mereu mâncând covrigi și se descalță la intrare”, a mai spus Cătălin.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Stan și Bran, sceneta care i-a plictisit pe jurații iUmor. "Momentul Bran și Bran"

Deși are o familie minunată, Cătălin a povestit că Dani apucă să petreacă foarte puțin timp cu cei dragi pentru că e mai mereu plecat.

“Are o familie superbă pe care o vizitează și el cât de des poate”, a povestit prezentatorul.

Cătălin a vorbit și despre pasiunea lui Dani pentru motoare și cursele de motociclete la care participă.

“Întotdeauna se întoarce cu o cupă de acolo. Nu există. Noi suntem absolut convinși că aceste cupe sunt autentice, că Dani nu le ia de la supermarket și că le comandă online”, a mai zis Oprișan.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Magicianul Robert Tudor, roast de senzație.“Nu ai tu degete la mână, la câte femei a ... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Gabriela Oțil, roast-ul usturător care i-a surprins pe jurații iUmor. "Mă înclin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x