Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alexandru Ghețan, număr de stand-up senzațional. “Eu inițial am crezut că e The Motans”

Alexandru Ghețan a revenit iUmor pentru un număr de stand-up de senzație. De cum a intrat în culise, Șerban Copoț la complimentat.

alexandru ghetan la iumor sezonul 12 Galerie
Alexandru Ghețan a revenit iUmor pentru un număr de stand-up de senzație. De cum a intrat în culise, Șerban Copoț la complimentat. | Antena 1

Alexandru Ghețan a mai fost la iUmor și a impresionat și atunci cu umorul său, dar mai ales cu vocea lui masculină despre care s-a vorbit mult atunci.

Alexandru a fost la iUmor în sezonul 10. Pe atunci era prezentator radio, iar acum e coordonator de proiect tot în jurnalism.

El a mărturisit că practică stand-up în continuare și face asta în fiecare duminică.

Alexandru a intrat în scenă și i-a surprins pe jurați.

Alexandru Ghețan, număr senzațional de stand-up la iUmor

“Eu inițial am crezut că e The Motans”, a zis Cătălin Bordea.

Alexandru a spus că se simte vedetă de când a participat ultima oară la iUmor. Încă de când era mic i-a fost scris să fie vedetă pentru că atunci când s-a născut moașa l-a recunoscut.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Dragoș Pop, gluma care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Delia: "A mea e Angela". Despre ce vorbea

“Primarul a insistat el să îmi taie cordonul ombilical”, a zis Alexandru Ghețan.

El a făcut o glumă despre români și moldoveni, spunând că toți sunt la fel de români, doar că moldovenii sunt și arabi pentru că provin din Basarabia.

Când era mic, tatăl lui îi spunea lui Alexandru că nu poate sta la masă cu oaspeții de sărbători pentru că nu era loc pentru copii. El devenise sanitarul meselor de sărbătoare pentru că mânca pe unde apuca.

Ce era supărător după masa de sărbători era că toți invitații rămâneau să doarmă la ei și se strângeau în camera lui, iar Alexandru era nevoit să doarmă în baie.

Alexandru Ghețan își amintea și că zilnic ducea o luptă pentru supraviețuire și se bătea pe mâncare cu bunicul său.

“Eu am prins vremea aceea când pachețul de ceai, care e de unică folosință, avea câte 4-5 vieți”, a povestit concurentul iUmor.

Alexandru a mai vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său și despre toate sfaturile de viață pe care le primește de la el. De multe ori tatăl lui i-a spus că nu s-ar putea descurca pentru că nu a făcut armata și atunci când vrea să facă un lucru nou, tatăl său îi spune că el dacă ar fi fost în locul lui ar fi făcut lucrurile mult mai bine decât el.

Când tatăl lui l-a întrebat câți ani are, Alexandru i-a spus că 28 ani.

“Eu la vârsta ta aveam deja 30 ani”, a zis concurentul iUmor că i-ar fi transmis tatăl lui.

Jurizare Alexandru Ghețan în sezonul 12 iUmor

Jurații iUmor i-au spus concurentului iUmor că se bucură să îl revadă, dar Cheloo a avut o nelămurire legată de glumele concurentului iUmor.

Cheloo i-a spus că nu înțelegea cum s-a ajuns de la pliculețe de ceai la detalii sexuale.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Connect-R, roast-ul despre Mihai Petre care a zguduit scena. Ce poreclă a primit în Asia Express

“Număr bogat, foarte bogat. Avem chiar și urme de umor”, a zis Cheloo.

“Tre să le amesteci cumva sau să îți găsești cumva…Ești prea clean la început. (…) Nu ți-ai găsit încă un drum”, spune Cătălin Bordea.

“Mă bucur să te revăd, dragul meu. Sper să ajungi în finală. Ești foarte talentat și ai simțul umorului (…) Din ce în ce mai bine”, i-a zis Delia.

“Mie mi se pare că ai început într-un fel și ai terminat în alt fel”, a zis și Mihai Bendeac.

“Ai evoluat, mai ai un pic și o să fie bine. Jur”, a zis Cheloo.

Alexandru Ghețan a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Silent Rocco, sceneta mută care i-a distrat pe toți.“Colecție primăvară-vară de haine... iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Stan și Bran, sceneta care i-a plictisit pe jurații iUmor. "Momentul Bran și Bra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x