Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Nicușor Dan și cetățeanul,sceneta ce atrage atenția juraților.“Iertați-mă, dar mie mi-a plăcut"

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a venit la iUmor însoțit de un cetățean dornic să își exprime nemulțumirile pe scena iUmor, în fața celor patru jurați.

nicusor dan si cetateanul la iumor 12 Galerie
Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a venit la iUmor însoțit de un cetățean dornic să își exprime nemulțumirile pe scena iUmor, în fața celor patru jurați. | Antena 1

Cei doi concurenți iUmor au pregătit o scenetă în care aveau să joace rolul primarului capitalei Nicușor Dan și, respectiv, al unui cetățean al Bucureștiului.

“Sunt un primar care încearcă să mulțumească pe toți nemulțumiții”, a spus cel care îl interpretează pe Nicușor Dan.

Cel care joacă rolul lui Nicușor Dan a spus că el e aici să resolve toate problemele cetățenilor.

Nicușor Dan și cetățeanul nemulțumit au venit la iUmor cu o temă actuală

Nicușor Dan și cetățeanul și-au făcut apariția pe scenă. Sceneta celor doi avea loc în biroul primarului general al capitalei. Se pare că cea mai mare problemă a cetățeanului consta în faptul că beneficiază de apă caldă și căldură.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Roxana Chiperi, balerina body-builder care a stârnit hohote de râs. Provocarea lui Cheloo

“Dacă eu am o centură cu explozibil, în cât timp dați drumul la apă caldă în București?”, a întrebat cetățeanul.

“Problema apei calde este mai complicată. Țevile sunt vechi. Se sparg tot timpul. În câțiva ani rezolvăm problema apei”, a zis Nicușor.

“Aș vrea mai repede”, a spus cetățeanul.

Când a aflat că nu se poate să primească apă caldă și căldură, el a spus că toată lumea va sări în aer odată cu el.

“Sau vă tundeți”, i-a zis cetățeanul.

“Nu se poate. Este un protest al meu pentru protejarea cuiburilor de mierlă. În plus, eu am capul mic și creierul stă lejer”, a spus Nicușor Dan.

“Mai las geamul deschis, mai crap ușa de la congelator să se încălzească”, a zis cetățeanul.

Se pare că Nicușor Dan a încercat prin mai multe metode să îi anihileze pe români, dar se pare că sunt foarte rezistenți. Aceștia nu mor nici fără apă caldă, nici fără căldură, nici dacă stau în izolare mai multe luni cu soțiile.

Se pare că tot ce dorea cetățeanul să afle era că primarul nu dă drumul la apă caldă pentru că el voia să invite două fete la el să facă baie, pentru că are centrală.

Jurizare Nicușor Dan și cetățeanul în sezonul 12 iUmor

Mircea Dragoman, în rolul lui Nicușor Dan, și Ștefan Forir, în rolul cetățeanului, au făcut o scenetă inspirată din viața trăită în capitală.

“Textul în sine recunosc că nu a fost atât, atât de strălucit”, a zis Mihai Bendeac, deși a recunoscut că e o problemă actuală, cu care toți bucureștenii s-au confruntat.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Stan și Bran, sceneta care i-a plictisit pe jurații iUmor. "Momentul Bran și Bran"

“Un sketch prost, însă unul dintre actorii prezenți pe scenă a fost foarte mișto”, a adăugat Mihai Bendeac în culise.

“Iertați-mă, dar mie mi-a plăcut. E foarte bine construit momentul. Nu știu ce înseamnă text prost”, a zis Delia.

“Eu vreau să salut acest act de terorism artistic. Apreciez foarte mult ideea și punerea în scenă. (…) Mie mi se pare că e o declarație de forță”, a zis Cheloo.

“E foarte actuală temă. (…) The punch-line, mi se pare că a lipsit”, a spus Dani Oțil.

Nicușor Dan și cetățeanul au primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Sid Singh, americanul cu glume deștepte pe scena iUmor. "Unul dintre cele mai ra... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Rikito Watanabe, stand-up în româno-japoneză. “Suntem moartea televiziunii pe pământ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x