Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Rikito Watanabe, stand-up în româno-japoneză. “Suntem moartea televiziunii pe pământ”

Rikito Watanabe, fostul concurent Chefi la cuțite din sezonul 9, a venit la iUmor pentru a demonstra că are talent și la spus glume, nu doar la gătit.

rikito watanabe la iumor 12 Galerie
Rikito Watanabe, fostul concurent Chefi la cuțite din sezonul 9, a venit la iUmor pentru a demonstra că are talent și la spus glume, nu doar la gătit. | Antena 1

Rikito Watanabe a venit la iUmor în ediția 10 din sezonul 12 iUmor pentru a face show, fiind pregătit să îi impresioneze pe cei patru jurați iUmor.

Rikito spune că a venit acum tocmai din Japonia pentru a face un roast de zile mari pentru jurații iUmor. Rikito a învățat rapid limba română de la clienții săi pentru că are un restaurant în Constanța.

Rikito a intrat în scenă și le-a povestit juraților iUmor că el a vrut să fie în echipa lui chef Sorin Bontea pentru că împărtășesc aceeași pasiune, cea pentru bere.

Rikito Watanabe, comparația între Japonia și România

Concurentul iUmor a spus că vrea să vorbească mai mult despre diferențele dintre România și Japonia, din punct de vedere cultural.

“M-am mutat în Constanța. E ca și cum un român s-ar decide să emigreze în Irak”, a zis Rikito.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Teodora Nedelcu, "contesa funerară", a venit cu glume triste. "Mihai Bendeac al stand-up-ului"

Atunci când mama lui l-a întrebat de ce vrea să plece din Japonia și să se stabilească în România, tatăl lui Rikito a intervenit și i-a zis că îi lipsește creierul.

“Am decis să plec pentru că am vrut să devin cineva în viață să mă remarc, dar în Japonia, așa cum știți suntem toți identici”, spune Rikito.

El a comparat sistemul de transport din Japonia cu cel din România. Concurentul iUmor a precizat în Japonia trenul are viteze foarte mari și ajunge imediat oriunde, nu ai timp să te gândești, pe când în România, până ajungi la destinație, îți schimbi cariera.

“Noi suntem neam de samurai și voi la fel pentru că folosim toți macetele”, a mai adăugat Rikito.

Concurentul iUmor a ajuns să vorbească și despre mâncare și a spus că în ambele țări mâncarea e foarte bună.

“Sunteți o nație zgârcită pentru că ați inventat mâncarea care se numește mici”, spune concurentul iUmor.

Jurizare Rikito Watanabe în sezonul 12 iUmor

Jurații iUmor au rămas impresionați de accentul concurentului și de poveștile lui despre Japonia, deși s-au străduit mult timp să descifreze tot ce spune.

Citește și: iUmor Sezonul 12, 10 aprilie 2022. Paula Chirilă l-a luat la roast pe Cătălin Bordea

“Sunteți foarte simpatic, iar româna asta japoneză este superbă”, a zis Delia.

“Eu apreciez foarte tare cultura japoneză pentru că am studiat și îmi place istoria lor”, a zis Cheloo.

Cheloo l-a pus pe Rikito să spună în japoneză ‘te fac sushi, Bendeac’. Între timp, Mihai Bendeac se plictisea pentru că Delia și Cheloo aveau întrebări despre Japonia.

“Suntem moartea televiziunii pe pământ”, a spus Mihai Bendeac.

Rikito Watanabe a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Nicușor Dan și cetățeanul,sceneta ce atrage atenția juraților.“Iertați-mă, dar mie mi... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. David Tudor, poveștile despre fotbal care nu au făcut furori. "Zeul somnului&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x