Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Teodora Nedelcu, "contesa funerară", a venit cu glume triste. "Mihai Bendeac al stand-up-ului"

Teodora Nedelcu, fosta concurentă iUmor, a venit în această seară, în ediția 9 a emisiunii iUmor sezonul 12 ca invitat special.

teodora nedelcu la iumor sezonul 12 Galerie
Teodora Nedelcu, fosta concurentă iUmor, a venit în această seară, în ediția 9 a emisiunii iUmor sezonul 12 ca invitat special. | Antena 1

Teodora Nedelcu, cea mai tristă persoană de pe Pământ, așa cum îi place ei să i se spună, a venit la iUmor pentru a copleși publicul și jurații cu tristețe.

Ea a fost prezentă în sezonul 8 și i-a surprins pe jurații iUmor cu talentul ei de a fi extrem de tristă și de a face glume morbide.

“Ca o primăvară în Cernobîl”, a zis Dan Badea despre ea.

Invitata specială din această seară le-a mărturisit juraților iUmor că se bucură să se afle pe scena aceasta, deși nu se vede.

Teodora Nedelcu a venit să își povestească tristețile

“Ultima oară când m-au văzut zâmbind, doar li s-a părut. Bucuroasă ca în seara asta nu am mai fost de la cutremurul din 77. Nu existam, de-aia eram bucuroasă”, a povestit Teodora.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Connect-R, roast-ul despre Mihai Petre care a zguduit scena. Ce poreclă a primit în Asia Express

Teodora Nedelcu a povestit că un alt motiv pentru care se bucură că și-a făcut curaj să vină la iUmor e faptul că a ieșit din carantină, după 31 ani de izolare.

Invitata iUmor a povestit că suferă de depresie, iar iubitul ei și-a dat seama foarte greu de acest lucru.

“El ca să îmi pună un diagnostic, a trebuit să caute pe Google”, a povestit Teodora.

Teodora a mai povestit că iubitul ei a încercat să o și ajute, căutând tot felul de alternative pe internet. El chiar a căutat și und ear putea ascunde cuțitele având în vedere că ea suferă de depresie.

“Eu pe-asta chiar nu am înțeles-o. Păi când a reușit vreodată un bărbat să ascundă ceva de o femeie. Nu știu, băieți, poate doar să ascundeți în telefonul vostru, pentru că noi femeile doar acolo nu căutăm niciodată”, a zis Teodora.

Singura soluție clară pe care iubitul ei o găsea online era să o ducă pe iubita lui la psihiatru. În schimb, dacă ar fi fost Teodora să caute ce să facă dacă iubitul ei a intrat în depresie, atunci găsea o listă interminabilă.

“E o listă destul de bine gândită. Deci sigur nu a fost făcută de un bărbat”, a spus Teodora.

Ea a avut un sfat pentru oamenii care încearcă să îi ajute pe oamenii cu depresie. Ar trebui să nu mai folosească frazele banale.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Emilia Popescu, roast-ul emoționant pentru Mihai Petre. "AcestArmand Assante anorexic emoțional"

“E a și când m-aș duce eu la un nou-născut și i-aș spune: Băi urâtule, ia ridică-te în picioare. Aa dar ea nu poate””, a povestit Teodora.

Teodora Nedelcu a spus că e depresivă de 27 ani. Ea crede că sursa problemelor ei sunt traumele din copilărie.

“Eu asta am fost, un copil depresiv, sau cum mă mai alinta mama, un copil nedorit”, a povestit invitata.

Ea credea că jocurile copilăriei o trăgeau în jos și nu o ajutau să evolueze.

“Cine s-ar fi jucat cu un copil gras, neiubit de nimeni, care avea un cuțit la el”, a zis Teodora.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Bunica Aspazia, Paula Chirilă și Ela Voineag îl iau la roast pe Cătălin Bordea, duminică, la iUmor... iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Daniel Preda, roast-ul pe ritmuri de hip hop care a zguduit scena. “Mâna sus pentru C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x