Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Tony Nistorov, fachirul care i-a uimit pe jurații iUmor. "Ai nevoie de un nou regim alimentar"

Tony Nistorov a venit la iUmor să le demonstreze tuturor că are un talent înnăscut. El provine dintr-o familie de circari de 3 generații.

tony nistorov la iumor 12 Galerie
Tony Nistorov a venit la iUmor să le demonstreze tuturor că are un talent înnăscut. El provine dintr-o familie de circari de 3 generații. | Antena 1

Tony Nistorov, concurentul iUmor din ediția 10, a povestit că a venit să facă show. De asemenea, Tony a mărturisit că este și fachir.

“Eu mănânc focu’ și de-asta sunt un pic mai grăsuț. (…) E un pic mai fierbinte decât ciorba”, a zis Tony.

Tony Nistorov a mărturisit că nu știe cine e Fachirul din Periș și a primit un video din sezonul 9 cu Fachirul. Concurentul a spus că și el face un număr extraordinar.

Tony Nistorov, fachirul care i-a surprins pe jurații iUmor

Tony vine din Italia și spune că o să dea tot ce poate să fie cel mai bun Fachir astăzi. Concurentul iUmor a intrat în scenă, fiind însoțit de 4 frumoase asistente într-un peisaj tropical.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Ela Voineag, roast-ul acid care a stârnit hohote de râs. "Ei, până aici!"

Fachirul Tony Nistorov avea să pregătească un număr de strongman și de fachir. Tony a început să facă scheme cu un băț care avea flăcări la capete.

Concurentul iUmor a arătat că poate ține pe limbă cărbuni aprinși, cu foc. De asemenea, Tony înghițea flăcările. Apoi el a arătat că poate pune bețe cu foc pe brațe. Tony a stins cele două bețe cu foc în gură.

La proba de putere, Tony a îndoit mai multe bucăți de metal pe genunchi până a făcut-o potcoavă. Apoi Tony a bătut cuie cu palma într-un lemn.

“Dacă dă cu capu...”, a zis Dani Oțil.

Concurentul iUmor a scos apoi cuiul din lemn cu gura.

Jurizare Tony Nistorov la iUmor în sezonul 12

Jurații iUmor au fost de-a dreptul impresionați de numărul de forță al fachirului. Cheloo a avut câteva întrebări legate de tot ce s-a întâmplat pe scenă.

“Cum te antrenezi?”, l-a întrebat Cheloo pe Tony.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Bunica Aspazia, povești despre copilăria lui Cătălin Bordea. "Nu are filtru deloc"

Mihai Bendeac a dorit să urce pe scenă și să îi spună concurentului iUmor cee ace Delia îi spusese în șoaptă, și anume că este simpatic și ei îi place de el.

Mihai Bendeac le-a luat interviu fetelor din trupa de dans a fachirului din Italia.

“Eu după prima fată mi-am dat seama că mă scald într-un penibil ciudat”, a zis Mihai Bendeac.

“Nevând alternative de comunicare cu Tarzanul nostru, s-a dus să vorbească cu echipa”, a explicat Cheloo.

Tony Nistorov a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. David Tudor, poveștile despre fotbal care nu au făcut furori. "Zeul somnului&quo... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Fachirul din Periș, număr periculos la iUmor. ATENȚIE! Nu încercați asta acasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x