Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Victor Pătrășcan, numărul de stand-up într-o engleză stricată. Reacția lui Mihai Bendeac

Victor Pătrășacanu este unul dintre invitații speciali ai serii, din ediția 10 de iUmor a sezonului 12. Victor a promis că acest număr va fi inedit pentru că va fi într-o engleză stricată, așa cum a numit-o el.

victor pastrascan la iumor 12 Galerie
Victor Pătrășacanu este unul dintre invitații speciali ai serii, din ediția 10 de iUmor a sezonului 12. Victor a promis că acest număr va fi inedit pentru că va fi într-o engleză stricată, așa cum a numit-o el. | Antena 1

Victor Pătrășcanu a pășit pe scena iUmor, venind în fața juraților și a publicului cu un număr inedit în limba engleză. Jurații au fost surprinși, știind că e român și ar fi putut să facă numărul de stand-up în română.

Invitatul special spune că e diferit acum când încearcă să facă stand-up în engleză pentru că el abia acum se obișnuiește cu româna.

“Am plecat din România și am devenit român”, a spus Victor, care acum s-a mutat în Marea Britanie și locuiește acolo, având diferite show-uri de stand-up.

Victor Pătrășcan, stand-up în engleză stricată

Planul lui e să se mute în America și să devină mexican. În urma cu 10 ani s-a mutat în Londra și spera să găsească ceva diferit. După câteva zile de stat acolo, Victor și-a dat seama că britanicii sunt oameni obișnuiți, ba chiar inferiori românilor.

Citește și: Roxana Chiperi este câştigătoarea celei de-a noua ediţii iUmor

“De ce ai mânca pizza inferioară ca o garinitură pentru pizza adevărată?”, spune Victor.

Cu toate acestea, el și-a dat seama că asta e cultura britanicilor, de a mânca pâine cu ustoroi cu pizza.

“Nu au cum să citească codul de bare în stomac”, a spus Victor, încurajându-I pe români să combine și ei mai multe tipuri de mâncăruri.

“Pe lângă faptul că am devenit român când am părăsit țara, am devenit și alb. (…) Sunt o imitație a slabă a unei persoane albe”, a mai adăugat comediantul.

Victor a povestit că în alte țări oamenii nu sunt rasiști. Cu toții trebuie să înțelegem că suntem egali, doar avem culori diferite ale pielii, exact cum se întâmplă cu ouăle.

“Sunt ca ouăle. Avem diferite nuanțe, suntem fragili și casanți, dar toți ieșim din vaginul unei femei”, spune comediantul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Paula Chirilă, roast-ul "colegial", dar deloc blând. “Ai ajuns să arăți ca Mihai Bendeac"

Victor a povestit că are un prieten chinez și el arată mereu de parcă a călcat pe un Lego. Comediantul îl strigă Batman pentru că știe că se spune că suntem cee ace mâncăm.

Comediantul a explicat și diferența dintre un bărbat și o femeie, spunând că totul stă în cromozomi, pentru că unii au 46 și alții au 47 de cromozomi.

“Diferența dintre un bărbat și o femeie e de 2,1%. Și atunci de ce sunt plătite femeile cu 30% mai puțin?”, spune Victor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Ovidiu Stan, TikTok-erul care face furori cu one-liner-ele sale. “Mai vrem una!”... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Magicianul Robert Tudor, roast de senzație.“Nu ai tu degete la mână, la câte femei a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x