Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Cristian Goiciu, roast-ul de senzație în versuri. “Cheloo mai este jurat sau rămâne narator?”

Cristian Goiciu a venit la iUmor să le arate tuturor cât de bine se pricepe la construit un show de stand-up. El colaborează cu Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette.

cristian goiciu la iumor sezonul 12 Galerie
Cristian Goiciu a venit la iUmor să le arate tuturor cât de bine se pricepe la construit un show de stand-up. El colaborează cu Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette. | Antena 1

Cristian Goiciu a urcat pe scena iUmor plin de încredere în sezoul 12. În culise, a povestit că se cunoaște cu Ilona Brezoianu prin intermediul lui Andrei Ungureanu, cel care a fost câștigător iUmor. Cristi se ocupă de partea de montaj.

Concurentul iUmor e de meserie musician și a venit să facă un roast în versuri. A spus că se vede în finală și speră să ia cel puțin 2 like-uri.

Cristian Goiciu, roast-ul în rime care a animat publicul la iUmor 2022

Cristian a spus că are încredere în glumele lui. Gata de cântat, cu ritmul în sânge, Cristian a spus că se simte ca Bendeac în reality-show atunci când e pe scena de la iUmor.

Cu versuri de excepție, concurentul iUmor a atras atenția juraților și a animat publicul numeros. În culise, prezentatorii, Ilona și Șerban, dansau pe muzica lui.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Ana Maria Tiron a făcut un dans senzual într-un costum de sumo gonflabil

“Standardul nu este mare, orice, doar să aibă picioare”, a spus Cristi despre gusturile lui Mihai Bendeac la femei.

Concurentul iUmor a luat-o apoi la roast pe Delia.

“Delia vrea să se confrute, să se regăsească pe ea direct într-un vârf de munte. Nu-nțeleg conceptul ăsta grav de a întoarce foaia. Ce schimbare radicală! Din Gaia, pe Himalaya”, a mai adăugat Cristian.

Cristian Goiciu nu l-a iertat nici pe Cheloo.

“Domnul Cheloo, cel mai mare interpret. După ce-am văzut albumul am aflat că aveți Tourette. Rap de calitate, frate. Raliuri am în față. După ce-am plantat allele merge și-un pic de verdeață”, a cântat concurentul iUmor.

Următorii luați la roast au fost Șerban Copoț și Dan Badea.

Jurizarea lui Cristian Goiciu. Cheloo n-a apreciat rimele făcute de el pe loc

Cristian Goiciu a avut o piesă cu versuri foarte amuzante. Delia l-a întrebat cu ce se ocupă, iar el a spus că face muzică, deși este și cameraman, editor video și se ocupă și de canalul de YouTube al lui Andrei Ungureanu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Radu Giurcă i-a surprins pe jurați cu glumele sale, dar și cu dezvăluirile despre iubita sa

“Textul a fost foarte amuzant, mi-ar fi plăcut să îl spui doar un pic mai muzical, atâta tot”, a spus Delia.

“Suntem atât de obișnuiți cu roast-ul încât (...) ori e îngrozitor, ori dacă e făcut cu bun simț e un…. Cred că bunul tău simț te-a împiedicat să te duci până la capăt”, i-a transmis Mihai Bendeac.

“Acesta nu a fost un roast, a fost un test și cred că testul nu ți-a priit”, a zis Cheloo.

Pentru că nu pregătise nimic pentru Florin Dumitrescu, Cristi a improvizat ceva și l-a dat pe spate pe cel de-al patrulea jurat.

Cristi Goiciu a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Amalia Struț, fostă concurentă Mireasa, gata să găsească bărbatul perfect... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Dragoș Stan a agitat spiritele. Delia: "Când prinde pe cineva, îl toacă mărunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x