Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Amalia Struț, fostă concurentă Mireasa, gata să găsească bărbatul perfect

Amalia Struț, extrem de încrezătoare, a zis că a venit la iUmor să se mărite.

amalia strut la iumor sezonul 12 Galerie
Amalia Struț, extrem de încrezătoare, a zis că a venit la iUmor să se mărite. | Antena 1

Amalia a descris și cum arată bărbatul perfect pentru ea. Trebuie să fie brunet și înalt: “Cred că sunt prea frumoasă și prea deșteaptă și de-aia”, a zis Amalia când a întrebat-o Ilona de ce crede că nu își poate găsi jumătatea.

“Așa mă simt și eu!”, spune Ilona.

Frumoasa concurentă iUmor a pășit pe scenă în sezonul 12 pregătită să îi dea pe spate pe cei patru jurați iUmor. De cum a văzut-o intrând în scenă, lui Mihai Bendeac i-au strălucit ochii și a început să își umezească buzele. Cheloo a glumit pe seama lui și i-a zis că nu o să îl sărute nimeni.

Amalia a mărturisit că deși e frumoasă, nu a făcut niciodată videochat: “Este foarte greu să te măriți dacă ești fată de casă”, a spus Amalia.

Amalia Struț a descris cum arată bărbatul perfect la iUmor 2022

Concurenta iUmor s-a lăudat că ei îi place să citească, dar deja acest lucru nu mai poate fi considerat o calitate pentru că astăzi toată lumea scrie cărți, inclusive Mihai Bendeac.

“E ca și cum ai asculta manele”, a zis Amalia.

“Cu femeile înalte nu, nu știu de ce”, a zis Mihai Bendeac, care a mărturist în culise că nu îi place acest gen de femeie.

Citește și: iUmor sezonul 12. De ce l-a înlocuit Ilona Brezoianu pe Dan Badea, la iUmor. Actrița prezintă show-ul alături de Șerban Copoț

Amalia a povestit că și-a început cariera de model la 16 ani și a prezentat pentru mulți designer celebrii. Concurenta iUmor i-a atras atenția lui Mihai Bendeac când a pus diferit accentual pe cuvântul “mărit”, spunând că își dorește să devină soția cuiva.

Amalia a zis că a pus accentual așa pentru că e din Satu Mare și așa se vorbește acolo. Ea a mărturisit că s-a despărțit între timp de iubitul ei și și-a căutat iubirea la Mireasă pentru fiul meu.

Mihai Bendeac a fost curios ce se întâmplă la Mireasa pentru fiul meu, iar Amalia a explicat formatul emisiunii.

“Tu vrei să te însori?”, l-a întrebat Florin Dumitrescu pe Mihai Bendeac.

“Nu, vreau să particip”,a răspuns juratul.

Cheloo a spus că formatul acestei emisiuni matrimoniale sună a pușcărie.

Amalia a spus că își dorește un bărbat deștept și că, de regulă, își dă seama despre felul de bărbat pe care l-a întâlnit în maxim 2 luni.

“Eu miros un prost în maxim 2 minute”, a zis Mihai Bendeac.

De asemenea, Amalia a zis că își dorească ca bărbatul de lângă ea să fie și romantic. Mihai Bendeac a rugat-o să nominalizeze 3 bărbați din showbiz pe care ea îi consideră perfecți pentru ea. Concurenta a spus Cătălin Botezatu, Victor Slav și Alex Bodi.

“Toți bărbații pe care i-ai menționat sunt legați de Bianca Drăgușanu”, spune Mihi Bendeac.

Jurizarea Amaliei Struț. Concurenta i-a explicat lui Cheloo cum a fost în casa Mireasa

Florin Dumitrescu a încercat să lămurească o glumă legată de Chefi la cuțite, dar Amalia nu a reușit să vină cu o explicație pertinentă.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu au ținut lecția despre castravete! Ce l-a enervat pe Bendeac

“Efectiv nu cred că pot să te ajut în seara asta. În general sunt foarte simpatică, sunt simpatică și acum, țin cu concurenții. (…) M-a deranjat asta cu bărbatul trebuie să fie romantic, (…) e ca și când joci un rol”, a zis Delia.

“Eu ți-am acordat un vot pozitiv și îți spun și de ce. Pentru că în textul pe care l-ai grăit tu ai avut o medie de punch-line-uri de 85%, mai mare decât a celor care au fost pe scenă în ultimele 3 zile”, i-a transmis Mihai Bendeac Amaliei.

Amalia a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

iUmor sezonul 12 vine cu multe surprize. Show-ul se vede integral și necenzurat pe AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alin Burlacu, numărul de auto-ironie care i-a convins pe jurați: “Bă, chiar a fost ... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Cristian Goiciu, roast-ul de senzație în versuri. “Cheloo mai este jurat sau rămâne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x