Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Luca Nicola a venit pe scenă cu un moment clasic și a împărțit juriul în două tabere

Luca Nicola a venit la iUmor 2022 cu o prelucrare a unui moment clasic care a aparținut lui TOma Caragiu. Juratele Delia și Monica Bîrlădeanu au apreciat potențialul tânărului concurent.

Luca Nicola, la iUmor 2022 Galerie
Luca Nicola a mai fost în trecut la iUmor, când l-a interpretat pe Vadim Tudor | Antena 1

Luca Nicola a mai fost în trecut la iUmor, când l-a interpretat pe Vadim Tudor. De această dată, Tânărul Luca l-a interpretat pe „Dracul”. „Ai intrat în datorii și ți-au vândut apartamentulu și acum stai undeva departe la Mama Draului. Mama stă în Panntelimon?”, a fost una dintre replicile concurentului.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Alin Dincă, roast-ul care a stârnit hohote de râs. “De data asta răul o să fie făcut”

Momentul lui Luca Nicola de la iUmor 2022

Luca Nicola a venit cu întreaga familie care l-a susținut în timpul momentului:

„Mama mea, fratele meu, tatăl meu, iubita mea și încă 2 prieteni”

„Doamnelor și domnilor eu sunt Dracu și îmi cer scuze că n-am mai luat pe nimeni pentru că mi-e frică de Covid. De fiecare dată când ți se întâmplă ceva rău e de la Dracu și să știți că e frustrant. Am auzit pe câte unul zicând nevasta mea e a dracului. De ce e a mea? Nu ți-ai luat-o la Biserică”, a spus concurentul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Luciana Susan, fana lui Mihai Bendeac a venit cu un număr de umor de pe altă planetă

Jurizarea lui Luca Nicola, la iUmor 2022

„O să fiu foarte sincer. Noi acum am avut o prelucrare după un text clasic de comedie, interpretat la bază de Toma Caragiu, „Mefisto” se numește prezentat pentru prima dată la un revelion în anii 74’- 75. Această prelucrare nu a funcționat pentru că nu ai avut nicio opțiune actoricească. Tu ești un om foarte simpatic”, a spus Mihai Bendeac.

Precizia informaţiilor oferite de colegul de juriu a surprins-o plăcut pe Monica Bîrlădeanu: „Nu ai cum să ai această memorie! Am rămas fără cuvinte!”.

Monica Bîrlădeanu a apreciat potențialul concurentului: „La vârsta ta eram jumătate din tine. Și asta nu a însemnat că nu am avut un viitor. Eu știu cum botez.

„Mă simt obligată să-i dau o șansă. Și mie mi s-a părut că e talentat”, a spus Delia.

„Mie chiar nu mi-a plăcut. Pot să apreciez un Drac de slabă calitate. Iată că Diavolul rămâne corigent la iUmor”, a spus Cheloo.

Juratele au apreciat cu un LIKE momentul tânărului, însă jurașii Mihai Bendeac și Cheloo au votat cu nu.

Monica Bîrlădeanu a recunoscut că a vrut să-i dea încredere concurentului, amintindu-și de ea în tinerețe, când oamenii spuneau că este netalentată și nu-i apreciau nici măcar frumusețea. Monica Bîrlădeanu a povestit că atunci când s-a dus la un concurs de Miss cu mama ei, oamenii de aolo nu au lăsat-o nici măcar să dea o probă.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu en... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurați: „N-ai cum să nu-l apreciezi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x