Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu energia sa

Darisian Ștefan Luncanu are 20 de ani și le-a impresionat puternic pe Delia și Monica Bîrlădeanu cu numărul său de magie, dar mai ales cu enrgia și carisma de care a dat dovadă.

Darisian Ștefan Luncanu, pe scena iUmor 2022 Galerie
Darisian Ștefan Luncanu și-a început momentul de la iUmor 2022 cu un truc de cărți | Antena 1

Numărul lui Darisian Ștefan Luncanu le-a fermecat pe Delia și Monica Bîrlădeanu. Tânărul concurent în vârstă de 20 de ani este student la Teatru și în timpul liber este magician. Momentul de la iUmor a fost unul de magie, iar modul în care și-a prezentat trucurile a fost de-a dreptul spectaculos.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alessandro Politi, numărul de magie haios. “Mi s-a părut absolut delicios”

Darisian Ștefan Luncanu, moment spectaculos de magie la iUmor 2022

Darisian Ștefan Luncanu și-a început momentul de la iUmor 2022 cu un truc de cărți, implicându-i și pe cei 4 jurați în jocul său. Ștefan Luncanu le-a cerut celor 4 jurați să creeze o carte, astfel că Mihai Bendeac a spus culoarea neagră a cărții, Delia a ales trefla, iar Monica Bîrlădeanu a ales Valetul. Cheloo a venit apoi și a schimbat total decizia colegilor săi, alegând cartea Damă de romb, carte care a fost semnată de Monica Bîrlădeanu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Abel Megyes, moment de magie legendar. De ce Mihai Bendeac și-a ieșit din fire

Jurizarea lui Darisian Ștefan Luncanu de la iUmor 2022

În timpul jurizării Delia, Monica Bîrlădeanu și Mihai Bendeac au fost de acord că momentul lui Ștefan Luncanu a fost demn de numărul maxim de Like-uri, iar pentru a se asigura că tânărul primește ceea ce merită au început o muncă de convigere cu juratul Cheloo, despre are se cunoaște faptul că nu este un fan al numerelor de magie. I-au cântat „Fă-te om, alungă gândul necisntit”, iar Mihai Bendeac l-a rugat pe Cheloo să-și imagineze că Darisian este fiul lui.

„Ai avut un număr emoționant. Am clipit și am gâfâit tot timpul", a spus Cheloo, care într-un final a dat un LIKE.

Astfel, Darisian Ștefan Luncanu aprimit 4 voturi pozitive din partea juraților.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Michael Cazac a fost un „Joker de la Chișinău”: „Mi-a scăzut glicemia”... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Luca Nicola a venit pe scenă cu un moment clasic și a împărțit juriul în două tabere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x