Căutare Live

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Formația Generic, surpriză specială pentru ziua Deliei. Reacția juratei când i-a văzut pe scenă

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Formația Generic, una din preferatele Deliei, a urcat pe scena emisiunii cu ocazia zilei de naștere a cântăreței. Episodul a fost filmat la aniversarea sa, motiv pentru care echipa de producție i-a pregătit câteva cadouri.

Delia a avut parte de o surpriză la iUmor 2022: formația Generic a venit să îi cânte de ziua ei

Antena 1

Formația Generic, în frunte cu solistul Dan Ciotoi, a urcat pe scena emisiunii de divertisment iUmor și a cântat două dintre cele mai iubite piese lansate în anii '80, "S-a rupt lanțul de iubire" și "Banii n-aduc fericirea". Delia și Bendeac nu s-au putut abține și s-au ridicat de pe scaune pentru a face câteva mișcări de dans. Dan Badea și Ilona Brezoianu s-au alăturat într-o coregrafie de zile mari.

De altfel, Delia a povestit la testimonial că a crescut cu muzica formației Generic, pe care o știe din copilărie: "Am prins niște chestii la petrecerile alor mei și știu piesele de acolo. Ce-i drept, cred că Bendeac știa mai bine versurile", a explicat sărbătorita.

Citește și: Cum a reacționat Mihai Bendeac după ce a fost filmat în timp ce și-a dat pantalonii jos, în stradă: „Aș vrea să-mi cer iertare”

Mihai a provocat-o pe Maria Popovici să-și imagineze că e în Centrul Vechi și să se bucure de moment, în timp ce, într-adevăr, fredona versurile melodiilor interpretate de formația Generic.

Formația Generic, moment special pentru Delia în ediția de Paste a emisiunii iUmor

Generic s-a înființat în 1984 la Galați, la inițiativa solistului și chitaristului Dan Ciotoi. A fost una din cele mai de succes formații ale anilor '80 de la noi din țară, alături de Azur și Odeon. Cu toate că în anii '90 popularitatea grupului a scăzut, în ultima vreme tot mai mulți nostalgici se bucură de hit-urile "S-a rupt lanțul de iubire" și "Banii n-aduc fericirea" și includ formația în concerte și spectacole de amploare.

Dan Ciotoi și Generic fac deliciul publicului la fiecare apariție, iar stilul lor inconfundabil revine în atenția publicului și câștigă noi fani în rândul generațiilor care nu au avut ocazia să-i asculte la debut, în anii '80.

Citește și: Cum și-a împăcat Dan Ciotoi soția, după ce l-a prins cu amanta. Cele mai grele momente din viața solistului din formația Generic

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Nicu Bendea, clujeanul care a stârnit râsete: "Are un nume frumos, dar îi lipseș... iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Vlad Barbu i-a convins pe jurați cu glumele lui: "Cred că ar trebui să ajungă în...
Ultimele știri
x