Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Marius Vizante alias Florin Zidaru', spune lucrurilor pe nume: "Super Doamne ajută!"

Actorul Marius Vizante a urcat pe scena iUmor deghizat în Dorin Zidaru, gata să îi impresioneze pe jurați cu poantele lui.

marius vizante la iumor sezonul 12 Galerie
Actorul Marius Vizante a urcat pe scena iUmor deghizat în Dorin Zidaru, gata să îi impresioneze pe jurați cu poantele lui. | Antena 1

Marius Vizante a venit îmbrăcat în zidar. El și-a declarat dragostea pentru Delia care i-a trimis o bezea. Pentru că intervenise și Ana Morodan, Marius Vizante a condundat-o cu Loredana Groza.

“Să nu o luați personal. Doamna Loredana Mirodan, nu? Nu, că mi s-a părut mie. Că prea i-a zis toată lumea la Loredana “bă, fă-te înapoi cum erai” și uite că s-a făcut ”, a spus Marius Vizante.

El le-a spus juraților că ar trebui să renunțe la emisiunea aceasta.

Marius Vizante, haz de necaz la iUmor în rolul lui Dorin Zidaru'

“Deci umoru' nu mai e care era. (…) Mi-am dat sema că nu poți să te ridici la glumele care le face oamenii adevărați”, spune actorul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Toma Alexandru, număr de stand-up de excepție: "M-am pus în patru labe"

Dorin Zidaru și-a cerut scuze pentru felul în care a apărut la emisiune, a spus că nu a avut timp să se schimbe pentru că a fost la primărie să primească o “scutire” ca să poată dărâma un zid.

La primărie, în sectorul 5, Marius s-a așezat la coadă și a întrebat dacă e coada corectă pentru Piedone, iar un alt bărbat de la coadă i-a spus că aceea era coada la moaștele lui Piedone, la cât a slăbit în ultimii ani.

“Mie mi s-a făcut și milă de Pietone că acum mi se pare că nici nu se mai potrivește porecla, știi? Pietone era când era tonele pe pieton”, a mai zis Vizante.

Marius Vizante i-a luat la roast pe Cheloo și Mihai Bendeac, vorbind despre faptul că amândoi sunt chei, dar doar lui Cheloo I se spune că e chel, subliniând că nici poreclele nu se mai potrivesc.

Actorul a subliniat faptul că nu mai există umor pentru că nu mai există cultură și mulți oameni culți de la noi se prefac că au biblioteci în case, când de fapt au doar tapet cu cărți.

Vizante a povestit că pusese ochii pe o carte de Ilea Caragiale care se numea Momente și schițe, dar a fost complet dezamăgit când a deschis-o și a văzut că nu era nicio schiță, ci doar scris. Tot așa a mai vorbit actorul și despre alte cărți ale căror titlu nu se potrivea cu conținutul.

“Nu mai e cultură deloc”, a mai adăugat Vizante.

Zidarul a vorbit și despre cursa lui cu taxiul care l-a adus până la emisiune și credința de care dădea dovadă taximetristul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Oana Damaschin, glume despre greutățile vieții de mămică. Cheloo: “Subiect infertil”

“Altar taxi, tată, era!”, a completat Marius Vizante.

El a spus că nici credința nu mai e ce era o dată pentru că taximetristul credincios era să o omoare pe trecerea de pietoni pe o femeie cu copilul în brațe.

La sfârșit, Vizante a vrut să recite o poezie, ca să arate că totuși a venit pregătit.

“Așa cum aberează, ăștia nene, eu nu mai cred în vaccinare”, spune actorul.

“Mi s-a părut foarte simpatico. Super, super carismatic”, a spus Ana Morodan în culise.

“Personajul domnului Vizante este un titan”, a adăugat Cheloo.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alexandru Țiproc, invenția care i-a băgat pe toți în ceață."Dumnezeul invenții... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Abel Megyes, moment de magie legendar. De ce Mihai Bendeac și-a ieșit din fire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x