Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Carlos Santos, toreadorul pasional cu o simpatie pentru Mihai Bendeac. “Taurul comunal”

Carlos Santos a venit la iUmor în sezonul 12 pentru a le arăta tuturor talentul lui de toreador. El vrea să le arate românilor ce se întâmplă la luptele de toridă în Spania.

carlos santos la iumor sezonul 12 Galerie
Carlos Santos a venit la iUmor în sezonul 12 pentru a le arăta tuturor talentul lui de toreador. El vrea să le arate românilor ce se întâmplă la luptele de toridă în Spania. | Antena 1

Carlos Santos a mărturisit că nu e prima oară când vine la iUmor. Concurentul iUmor a mai participat și în sezonul 11. Pe atunci, el a venit cu o echipă de fotbal. Carlos a mărturisit că astăzi are de gând să se joace puțin cu Mihai Bendeac căruia i-a pregătit o surpriză.

Carlos, îmbrăcat ca un adevărat toreador, a aflat în culise că Mihai are obiceiul să sărute unele concurente.

“Asta tebuie să verific eu. Nu pot pleca, din nou, din România, până nu încerc micii și sărutările lui Mihai”, a spus concurentul iUmor.

Carlos Santos, toreadorul care l-a transformat pe Mihai Bendeac în taur

Carlos Santos a intrat în scenă pus pe șoti.

“Reîntâlnire cu scântei la iUmor. E clar că acest toreador, fost fotbalist, se returnează pentru a se reîntâlni cu sursa sa de inspirație, Mihai Bendeac”, a spus Cheloo atunci când l-a văzut intrând în scenă.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Emanuel Doduț, rapperul interogat de Cheloo. “Hai spune-ne tu ce nu îți place la mine”

Carlos a început să se dezfășoare în scenă, în costumul de toreador, și le-a arătat celor din public și juraților cum decurge o luptă de coridă. Carlos i-a aruncat lui Mihai Bendeac pălăria sa și l-a chemat în scenă pe jurat.

“Ai prins buchetu!”, a zis Cheloo.

Mihai Bendeac a primit o coroniță cu coarne și avea să joace rolul taurului. După ce l-a costumat, au început sceneta.

“Păi nu sunt eu taurul comunal?”, spune Mihai Bendeac râzând.

“Mișcările de banzin ale toreadorului și implicarea substanțială a maestrului în acest număr au asigurat succesul de televiziune”, a spus Cheloo.

Mihai Bendeac se îndrepta cu toată viteza spre toreador, dar Carlos reușea să se ferească de fiecare dată.

“De-un penibil…”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

Jurizare Carlos Santos în sezonul 12 iUmor

“Este tot ce îmi doream astăzi. Să joc un taur”, a zis Mihai Bendeac.

“L-am și admirat pentru că marșează la absolut toate jocurile astea. (…) Ce-ar fi fost numărul ăla fără Mihai. Nimic”, spune Carmen Tănase.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Dana Mihuț, momentul plin de curaj care i-a surprins pe toți. "Acest număr putea fi magnific"

“Mihai e foarte special”, a zis Carlos.

Mihai a avut o curiozitate legată de ce se întâmplă la coridă cu taurul care e ucis de toreador. Juratul iUmor a întrebat dacă toreadorul îi consumă testicolele taurului pe care îl omoară, iar Carlos a spus că acest lucru nu se întâmplă mereu.

“Eu cred că astăzi e momentul”, a zis Mihai Bendeac.

“El e amuzant prin simpla lui apariție”, a mai spus Delia.

Carlos Santos a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Doina Teodoru, deghizată în Clotilde Armand, a făcut haz de necaz. “Regina gunoaielor&... iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Ema și Ema, numărul incendiar la care Cheloo a făcut prima cerere în căsătorie...
Video iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare Sambata, 23.09.2023, 23:12
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

Fanyo si Bia Khalifa au marcat o revenire spectaculoasă în studioul iUmor, după ce ambii au bifat în trecut momente memorabile. Deși s-au prezentat separat sau în alte formule, de data aceasta Fanyo și Bia formează un duo controversat.

Sambata, 23.09.2023, 23:06
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

În ediția din 23 septembrie 2023, britanica Leah Shutkever a reușit o adevărată performanță și a smuls o declarație de dragoste din partea celui mai exigent jurat de la iUmor, Cheloo.

Sambata, 23.09.2023, 22:39
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o trădează

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o trădează

Barbie și-a făcut apariția în cea de-a doua ediție a noului sezon iUmor pentru a le arăta atât juraților, cât și telespectatorilor că nu este doar o fată drăguță și din plastic, ci și extrem de amuzantă și preocupată de problemele globale. Tu îți dai seama cine e?

Sambata, 23.09.2023, 22:15
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Mihăiță Stan a „predat” replici de agățat. Cuza a luat noțite, iar Cătălin Bordea l-a ajutat

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Mihăiță Stan a „predat” replici de agățat. Cuza a luat noțite, iar Cătălin Bordea l-a ajutat

Mihăiță Stan este, cu siguranță, concurentul care va intra în istoria emisiunii iUmor! A dat câteva replici de agățat, iar Cătălin Bordea și Delia s-au ridicat de la pupitrul juriului pentru a urmări momentul de aproape. La final, juratul l-a pus să îi promită că nu o să mai înșele niciodată.

Sambata, 23.09.2023, 21:50
x