Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Andreea Stoica și Ups, show de dresaj canin. “Momentul a fost absolut delicios"

Andreea Stoica a venit la iUmor cu câinele ei, pe nume Ups. Numărul ei inedit de astăzi va fi susținut și de micul ei prieten necuvântător.

andreea stoica la iumor sezonul 12 Galerie
Andreea Stoica a venit la iUmor cu câinele ei, pe nume Ups. Numărul ei inedit de astăzi va fi susținut și de micul ei prieten necuvântător. | Antena 1

Andreea Stoica îl prezintă la iUmor în sezonul 12 pe cățelușul ei, Ups, care a învățat 30 de comenzi. Preferata lui este cea de dimineață pentru că știe să spună bună dimineața.

“Tind să cred că cumva animalele se umanizează. El mă înțelege pe mine când vorbesc cu el. Oricât aș gafa-o eu, el este un drăgălaș”, spune concurenta iUmor.

Andreea Stoica a intrat în scena iUmor pregătită să facă show cu cățelușul ei. Cea mai impresionată a fost Carmen Tănase.

Andreea Stoica, show de dresaj cu cățelușul ei

“Mor! Leșin!”, zicea jurata iUmor.

De cealaltă parte, juratul Cheloo nu era la fel de entuziasmat.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Cristi Popesco, stand-up despre găsirea unui job. “Dacă ai ca hobby păcănele, nu spui"

“Acesta este genul de umor care pe mine mă umple de fericire. Încă o persoană care vine și își prezintă câinele la iUmor. Să știi că noi aici nu facem adopții”, spune Cheloo.

Andreea a făcut un truc, arătându-le juraților că micuțul se duce și aduce jucăria înapoi stăpânei sale.

“Nu este nimic mai frumos să văd acest context. Domnul Cătălin Ștefan Ion obligat prin contract să stea pe un scaun și în fața lui o chestier drăgălașă. (…) Numărul nu a fost pe scenă, a fost lângă mine”, a zis Mihai Bendeac, bucurându-se de răul lui Cheloo.

Mihai Bendeac a glumit cu Cheloo spunându-I că știe ce să îi ofere de ziua lui.

“Să nu îmi iei un câine că ți-l dau în două tranșe”, a spus Cheloo.

Cheloo se uita la felul în care Ups făcea toate trucurile pe care I le cerea stăpâna lui.

Jurizare Andreea Stoica în sezonul 12 iUmor

Carmen Tănase a fost extrem de bucuroasă să vadă un asemenea număr, în special pentru că e o mare iubitoare de animale. De când a ajuns, ea aflase că e un cățeluș în culise și va intra în scenă cu un concurent, iar ea abia aștepta să îl cunoască pe micuț.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Angelo Popescu l-a adus pe scenă pe Tony Montana: „E unul dintre cei mai buni actori din țară”

“E un cățel deștept (…) Ai făcut o treabă foarte bună cu el”, a spus Carmen Tănase.

“Momentul a fost absolut delicios. Ne bucurăm să îl cunoaștem. Sunt convinsă că ar fi făcut mult mai multe lucruri dacă nu ar fi fost distras ”, a completat Delia.

Mihai Bendeac s-a gândit la schița lui Caragiale, Bubico și a zis că ar vrea să îl vadă pe Cheloo jucând în această schiță.

“Este dovada vie a faptului că momeala face minuni”, spune Cheloo.

“Trebuie să recunosc faptul că sunteți adorabili împreună”, a spus Mihai Bendeac.

Andreea Stoica a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

“Mi-aș da viața să văd așa ceva televizor”, a mai completat Mihai Bendeac.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Emanuel Bighe, număr de stand-up inedit.“Țineți minte acest nume".Care a fost rea... iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Maria Lungu, în conflict cu Mihai Bendeac. Care a fost motivul. "Eu țin partea fe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x