Căutare Live

iUmor sezonul 12,20 martie 2022. Antonio Vito, “cantorsionistul” care i-a surprins pe toți.“Eu tot speram că e un început de ceva"

Antonio Vito a venit la iUmor în sezonul 12 tocmai din Italia, pregătit să îi dea pe spate pe jurații iUmor.

Antonio Vito a venit la iUmor în sezonul 12 tocmai din Italia, pregătit să îi dea pe spate pe jurații iUmor.

Antena 1

Antonio Vito spune că se consideră un tip amuzant pentru că e mereu vesel și știe cum să întrețină atmosfera.

Concurentul iUmor a mărturisit că e singur și speră să își găsească o iubită. De asemenea, în culise i-a spus Ilonei că e frumoasă și a sărutat-o pe obraz. Cu toate acestea, preferata lui rămâne Delia.

Antonio are 26 de ani și este “cantorsionist”.

Antonio Vito, reprezentație neașteptată

“În Italia, am sărutat atât de multe staruri de televiziune. Mai lipsește Delia”, a zis Antonio.

El a zis că a pregătit un număr de excepție, ceva ce nu mai văzuse nimeni până acum.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Michael Cazac a fost un „Joker de la Chișinău”: „Mi-a scăzut glicemia”

Concurentul iUmor a început să cânte, dar nu acesta e talentul său. Antonio și-a pus picioarele peste cap, s-a așezat pe scaun și a continuat să cânte.

“Haideți, picioarele sus!”, striga Badea din culise.

Mihai Bendeac a rămas cu gura căscată pentru că se aștepta la altceva, poate un număr mai amplu. Se pare că nu era singurul jurat care spera să vadă altceva.

“Eu tot speram că e un început de ceva. Ori o să fie o performanță fizică, ori o să fie cu adevărat amuzant. Nu. Aia a fost tot”, spune Micutzu.

Jurizare Antonio Vito în sezonul 12 iUmor

Jurații nu au părut impresionați pentru că Antonio nici nu a cântat extraordinar și nici nu a avut un număr de contorsionism de excepție cu care să îi surprindă pe jurați.

“Am crezut că e un domn din România, născut, crescut la țară și am crezut că el a fost cu adevărat defavorizat de situație. El a crescut într-o beznă totală (…) și vine să își bată joc de noi”, a spus Cheloo.

Mihai Bendeac nu își găsea cuvintele pentru că nu știa ce să jurizeze, așa că a urcat pe scenă.

“Când s-a tras cortina am crezut că în spate va fi foarte multă recuzită și un număr extraordinar complet”, spune Mihai Bendeac compet dezamăgit.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Roxana Condurache, din nou la iUmor: „Am nevoie de bani ca să mă pot căsători din dragoste"

“Bă, să bați atâția kilometri…”, spune Micutzu.

“Cosmine, e supra-realist”, spune Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac l-a întrebat pe concurent dacă are ceva pregătit în cazul în care trece mai departe. Antonio a spus că da și a chemat-o pe Delia pe scenă. Jurata iUmor a urcat pe scenă, dar i-a spus că refuză să se pupe cu el din cauza răspândirii Covid-19.

“Eu am crezut că are nevoie de un om care să îl ajute să își facă numărul pentru finală”, a zis Delia.

“Fiecare țară cu Pipino-ul lui”, a zis Mihai Bendeac.

Antonio Vito a primit 4 X DISLIKE de la jurații iUmor.

“Doamne, ce prostie ordinară! Ce tâmpenie fără seaman!”, a zis Mihai Bendeac.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12,20 martie 2022. Lorenzo Oancea, show total cu trupa de circ Italiano Bonaccini. "Lăsați meduzele s... iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Alina Rîbu, corporatista care i-a impresionat pe jurații iUmor. “Cele mai gingașe glum...
Ultimele știri
x