Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Roxana Condurache, din nou la iUmor: „Am nevoie de bani ca să mă pot căsători din dragoste"

Roxana Condurache a venit la iUmor 2022 și a vorbit despre viața sa de femeie divorțată. Concurenta dornică să ajungă în finală a obținut 4 voturi de „Da” din partea juraților.

Roxana Condurache a venit la iUmor 2022 și a vorbit despre viața sa de femeie divorțată

Antena 1

Roxana Condurache a revenit la iUmor, după ce a mai participat și în 2020. De data aceasta, Roco a vorbit despre viața de femeie divorțată. Concurenta a glumit că vrea să câștige cei 20 de mii de euro de la iUmor, pentru a se căsători din dragote, nu din interes: „Am nevoie urgentă de bani ca să mă pot căsători din dragoste".

Citește și: S-a pozat în bikini și a întors privirile tuturor! Cum arată Roxana Condurache, actrița care l-a vrăjit pe Bendeac la „iUmor”

Roxana Condurache, din nou la iUmor

Printre poveștile spuse de Roco s-a numărat experiența sa cu un tânăr moldovean care i-a spus la un moment dat: "Iubiri, în noaptea aiasta vreau să încercăm șeva nou”.

„Mesajul meu pentru voi este: Trăim vremuri cumplite, pandemie, războaie și cine știe ce ne mai așteaptă. Haideți să ne iubim mai mult și să ne iertăm mai des”.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Alin Dincă, roast-ul care a stârnit hohote de râs. “De data asta răul o să fie făcut”

Jurizarea momentului Roxanei Condurache de la iUmor 2022

„Momentul tău a fost simpatic”, a spus Delia.

Monica Bîrlădeanu i-a cerut concurentei să-i explice de ce-i trebuie bani să se mărite din dragoste: „Ca să nu mă mărit din interes, era o glumă, Monica”. „Aaa, nu că am râs pe interior”, a spus Monica Bîrlădeanu. „Mi-a plăcut că ai fost foarte asumată”, a spus a patra jurată de la iUmor

Mihai Bendeac a întrebat publicul dacă ar trebui să voteze pozitiv sau negativ.

„Când văd blonde cu rochie roșie, cu picior dezgolit, cu toc inima mea tremură”, a spus Cheloo.

Roxana Condurahe a primit 4 voturi pozitive din partea juraților.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Brent Ray Fraser a venit cu o tehnnică diferită de pictură. "E dincolo de limite"

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Verdini, moment de magie de senzație. I-a oferit lui Mihai Bendeac o rață. Ce a urmat... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Michael Cazac a fost un „Joker de la Chișinău”: „Mi-a scăzut glicemia”...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x