Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Marin Madan, concurentul din Republica Moldova care l-a cucerit pe Cheloo. Stand-up cu umor negru

Marin Madan a pregătit un număr de stand-up comedy cu momente de umor negru, în ediția cu numărul 4 sezonului 13 iUmor. Deși a glumit că nu va fi pe placul lui Cheloo, având în vedere că este din Republica Moldova, concurentul a fost surprins la final. Iată momentul!

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Marin Madan, concurentul din Republica Moldova care l-a cucerit pe Cheloo. Stand-up cu umor negru Galerie
Marin Madan, concurentul din Republica Moldova care l-a cucerit pe Cheloo. Stand-up cu umor negru | iUmor/Antena 1

Marin Madan este din Chișinău, Repbulica Moldova. Concurentul a explicat că urmează să facă un număr de stand-up comedy pe care l-a caracterizat ca fiind „un mic protesc, o poziție socială.”

Marin Madan, umor negru pe scena iUmor, sezonul 13

„Vin din Republica Moldova. Sunt favoritul lui Cheloo”, a zis concurentul, după ce s-a tot glumit pe seama faptului că artistul nu evaluează pozitiv numerele cocurenților din Republica Moldova.

„Cea mai mare nedreptate care există în lumea asta e între bărbat și femeie. În ritualul de a cere femeia în căsătorie. Dacă ei vor să trăiască împreună toată viața, el trebuie să cumpere un inel de logodnă scump, ca în filme. Și dacă ea spune „Da”, el mai cumpără două inele, mai ieftine, din aur..”, a zis el.

Apoi a continuat pe teme legate de societate, așa cum a promis. „În Moldova, numai cântece de bucurie și veselie. S-a furat un miliard din bugetul statului..Sărăcie, foamete, inflație, oamenii nu au ce mânca și ei cântă: foaie verde cinci chiperi, uite ce am mâncat eu ieri (..) Când lucrurile încep să meargă bine, pentru noi parcă nu e interesant”, a glumit el.

„În ziua de azi, fetele fac bani nebuni pe Only Fans. Am cunoscut cazul unei vloggerițe care făcea vlog despre cum e să fii mamă exemplară și la un moment dat pe internet a apărut un video unde ea, îmbrăcată doar în piele, agresiv mixa la……”, a adăugat Marin Madan.

„Am încercat și eu să fac bani pe Only Fans, nu am prea avut rezultate. O femeie în vârstă mi-a trimis 100 de lei cu rugăminte ca eu să nu îi mai trimit poze cu p****ul meu. Și putea să doneze mai mult, totuși, îmi e bunică”, a mai spus el.

Apoi a povestit cum s-a dus la farmacie să cumpere absorbante, deși îi era jenă să pronunțe cuvântul. Îi era teamă că o să îi rămână porecla „3 picături” dacă îl vedea cineva din sat. Marin Madan a vorbit la final despre o întâmplare de la o înmormântare.

„Am fost la o înmormântare. Cineva a spus o glumă neagră și toți pentru că se simțeau incomod au început să râdă isteric, în grup. E psihologie e o chestie, atunci când oamenii râd în grup, fiecare, instinctiv, se uită la cel de care îi place sau cu care ar vrea relații intime. Și eu am văzut cum mătușa mea se uita la o poză cu răposatul. Dar după mi-am dat seama că eu mă uitam la mătușa”, a spus el.

„Eu ăsta am fost, Marinel 3 picături”, a glumit el la final.

Jurizare Marin Madan, la iUmor sezonul 13

Delia și Cheloo au avut păreri diferite cu privire la situația „absorbantelor”. Artista a explicat că nu înțelege de ce bărbații se simt jenați să cumpere astfel de produse, în timp ce Cheloo i-a dat dreptate concurentului.

„La tine e foarte bună interpretarea. Curge ca mierea limba asta moldovenească. Glumele nu au fost chiar bune, a fost mult mai bun delivery-ul. Din păcate, subiectele s-au tot discutat”, i-a spus Costel, juratul surpriză al acestei ediții.

Marin și-a apărat numărul, explicând și că face stand-up de 4 ani de zile.

„Este sau nu o legendă, dar, de foarte multe ori, umorul basarabean nu percutează neapărat și pentru noi. Sunt înclinat să apreciez pozitiv ceea ce faci”, i-a spus Mihai Bendeac.

„Am să votez pozitiv și eu. Încurajez oameni ca tine să vină la iUmor”, a spus Delia.

„Nu e bine să cumperi verighete, e ca și când ți-au lua singur lanț și lacăt”, a zis și Cheloo, referitor la una dintre glumele concurentului. „Eu apreciez gândirea ta și am să apreciez pozitiv efortul tău intelectual”, i-a mai spus el.

La final, Marin Madan a primit 3 voturi pozitive și unul singur negativ, din partea lui Costel.

„Vedeți? Nu am o problemă cu concurenții din Moldova”, a glumit Cheloo la final.

„A cucerit un vot istoric de la Cheloo”, a zis și prezentatorul Dan Badea.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Fodor Csaba a glumit pe seama limbii române: „Sunt ungur. Mă deranjează foarte mult..”... iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Silviu Dobre a dezvăluit cum e să ai un tată jandarm: „Eu nu dau explicații, dau declar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x