Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Silviu Dobre a dezvăluit cum e să ai un tată jandarm: „Eu nu dau explicații, dau declarații”

Silviu Dobre a pregătit un număr de stand-up comedy în ediția cu numărul 4 a sezonului 13 iUmor, glumind, în special, pe seama meseriei tatălui său, care este jandarm. Iată momentul!

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Silviu Dobre a dezvăluit cum e să ai un tată jandarm: „Eu nu dau explicații, dau declarații” Galerie
Silviu Dobre a primit trei voturi pozitive din partea juratilor | iUmor/Antena 1

Silviu Dobre are 26 de ani și este din Galați. Concurentul a dezvăluit că se ocupă de aproximativ un an de zile de stand-up comedy și are și o trupă. Ca hobby-uri, scrie poezii și colecționează și diverse chestii, printre care și șepci. Informația e „vitală” pentru momentul care va urma între el și Mihai Bendeac.

Silviu Dobre, moment de stand-up la iUmor sezonul 13

Silviu Dobre și-a început numărul cu niște glumite scurte.

„Acum vreo câteva zile, am fost cu un prieten și am băut, până mi-am pierdut cunoștința. Am plecat singur acasă…”, a zis el.

„A doua glumiță e un pic mai inteligentă. Știți cum a fost construit calendarul? Dintr-o dată”, a continuat el.

„Acum câteva zile, am fost la mall să îmi cumpăr câteva haine și m-am dus într-o cabină, așa, de probă mai mult....”, a fost cea de-a treia glumiță.

Apoi, concurentul a început numărul de stand-up cu câteva povești de familie, vorbind în special despre meseria tatălui său. „Tatăl meu a fost jandarm. A fost atât de devotat meseriei lui încât el era jandarm la muncă și jandarm și acasă. Venea și bubuia la ușă, că el nu bătea la ușă…

La mine în familie stă treaba altfel. Eu nu dau explicații, dau declarații. Uram cel mai tare ca tata să mă adoarmă la prânz. Mama era blândă, îmi cânta, îmi fredona, mă legăna..La tata era mult mai rapid. Zicea: culcat!”, a spus el.

Pe finalul numărului, Silviu Dobre a mai glumit și pe seama produselor de la supermarket, făcând o paralelă între cum se cumpără cele „scumpe” vs cele „ieftine”.

Jurizare Silviu Dobre la iUmor, sezonul 13

Concurentul a povestit că a lucrat la un moment dat în străinătate, la o spălătorie. Costel, juratul surpriză al acestei ediții, a glumit și l-a întrebat dacă știe o metodă specială de a împături cearșafurile. Apoi, cei doi au încercat să facă acest lucru cu un cearșaf imaginar, pe scenă, spre amuzamentul publicului.

„Are o cută pe mijloc”, a strigat Delia.

„A fost cel mai bun moment din televiziunea umană”, a zis Costel la final.

„Îmi place energia ta de pe scenă și felul în care povestești lucrurile”, i-a mai spus Costel concurentului. „Are și o spontaneitate foarte drăgălașă”, a adăugat Delia.

„Mi se pare că momentan ai o problemă cu alegerea exactă a materialului”, a spus Mihai Bendeac.

„Astrele spun că vei avea trei de „Da” și un „Nu”, i-a spus Cheloo concurentului.

Se pare că „astrele” au avut dreptate, iar Silviu Dobre a primit, la finalul numărului, 3 voturi pozitive și doar unul negativ, din partea lui Cheloo.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Marin Madan, concurentul din Republica Moldova care l-a cucerit pe Cheloo. Stand-up cu ... iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Roc Roc It, show amuzant, dar periculos. Nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat: „Nu cred...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x