Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Sorin Pârcălab, moment savuros de invitat special. O poveste inedită din viața reală a animat sala

Sorin Pârcălab, invitatul special al ediției cu numărul 10 iUmor, a animat publicul și juriul cu un număr de stand-up comedy inspirat dintr-o poveste reală, din viața personală. Glumele lui au stârnit o reacție neașteptată din partea celor prezenți, la un moment dat.

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Sorin Pârcălab, moment savuros de invitat special. O poveste inedită din viața reală a animat sala Galerie
Sorin Pârcălab, moment savuros de invitat special. O poveste inedită din viața reală a animat sala | iUmor/Antena1

Sorin Pârcălab, invitatul special al serii, a pregătit un moment savuros de stand-up comedy, care s-a lăsat și cu câteva glume „negre”, care au stârnit câteva onomatopee din partea publicului. Comediantul a povestit câteva întâmplări despre viața la țară, din experiență personală, dezvăluind cum a decurs o vizită cu câinele său la medicul veterinar.

„Îmi suna telefonul, am răspuns, era iubita mea, care era plecată la țară. Când am răspuns am auzit asta: Vino repede, că nu mai merge câinele. Zic: s-o fi stricat. (..) Sunați la veterinar, că eu sunt comediant”, a început el momentul.

Sorin a explicat apoi teoria „Multiverse-ului”, integrând totul în gluma sa: „Universul s-a scindat și un alt eu s-a dus în față și a mâncat pizza și a băut bere. Eu, în Universul ăsta, am semnalizat și am plecat la țară să înfrunt probleme de care nu aveam nevoie.”

Invitatul special a dezvăluit cum s-a desfășurat întreaga situație, atunci când a ajuns la fața locului, toată familia fiind implicată. Apoi, a urmat drumul către veterinar, moment presărat cu ironii și povestioare amuzante.

Glumele au devenit la scurt timp prea „insensibile”, având în vedere că reacția celor din sală. „Sunt glume!”, a ținut comediantul să puncteze atunci când publicul a exclamat în cor.

Deznodământul poveștii i-a amuzat pe jurați. „Câinele n-are nimic. Zic: Aoleu, câinele nu are nimic, eu cât n-o să mai am? Zice doctorul: 575 de lei”, a încheiat Sorin Pârcălab povestea. Numărul nu s-a terminat aici însă, comediantul comparându-i pe copiii săi cu câteva animăluțe de companie, spre amuzamentul celor prezenți.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Teo, emoții puternice în timp ce a fost roast-uit de tatăl său, Ion Teohari, la iUmor: „Îți apare un părinte pe scenă”... iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Mahmud Chaher a adus umorul direct din Siria, cu accent moldovenesc. Numărul i-a cucerit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x