Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 18 martie. Tudorel și Gigel au lăsat neînțelegerile la o parte și au făcut un show memorabil: „Moment istoric”

După câteva insistențe din partea echipei de producție, cei doi concurenți au dat de înțeles că nu vor intra împreună pe scena iUmor, sezonul 14: „Nu pot să fiu prieten cu el!”. Însă ceva s-a întâmplat până la final. Rămâi să vezi cum s-a derulat show-ul de zile mari!

iumor, sezonul 14, episodul 6, tudorel popa și gigel frone Galerie
iUmor sezonul 14, 18 martie. Tudorel și Gigel au lăsat neînțelegerile la o parte și au făcut un show memorabil: „Moment istoric” | Antena 1

Gigel Frone a revenit la iUmor, sezonul 14, împreună cu Tudorel Popa. Numai că apariția lor împreună s-a cam lăsat așteptată. Întrebat ce a mai făcut în ultima vreme, Gigel a oferit un răspuns savuros:

„M-am gândit la un proiect pentru străinătate. Se va numi <<Cinci stele la Paris.Prezentări de modă>>!”.

Citește și: iUmor sezonul 14, 4 martie. Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, împreună pe aceeași scenă: „Este un dublu wow”

Tudorel și Gigel au venit pregătiți de show la iUmor, sezonul 14: „O mare realizare artistică!”. Cheloo a rămas „stană de piatră”

Gigel Frone s-a instalat pe scena iUmor, numai că nici bine nu s-a făcut comod, iar Cheloo a ținut să facă un anunț important: „Vreau să particip la numărul acesta maxim 30 de secunde, în care să vorbesc doar eu și dumneavoastră să spuneți <<da>>, se poate?”.

Iar pentru că juratul a simțit că este momentul oportun pentru a-și exprima doalențele, tot el a fost cel care a cerut și o melodie, explicând, mai târziu, care a fost motivația din spatele alegerii: „Vreau să-mi cântați melodia din filmul de desene animate <<Frozen>> <<Hai afară la zăpadă>>!”./„Frone=Frozen, ce e așa de complicat?!”, a explicat Cheloo la testimoniale.

Cu ajutorul Deliei, Gigel a pus versurile melodiei pe acorduri de chitară: „Asta e!”.

Extrem de plictisit, Cheloo a vrut să părăsească platoul, numai că Delia a scos Jokerul din dotare și i l-a arătat, fiind un semn clar că a decis să-l folosească împotriva lui: „Conform acestei porunci, nu ai voie să părăsești platoul, Cătălin, trebuie să stai să înduri. Este porunca mea, Cătălin! O să stai cuminte și o să înduri“, a spus jurata iUmor. Iar reacția rapperului nu a întârziat să apară: „Ajungi tu la jokerul meu!“

După ce jurata s-a asigurat că acesta nu va părăsi platoul, Cheloo și-a pus tricoul pe cap, măcar în așa fel nu va mai fi nevoit să vadă momentul. Iar că să îl tachineze și mai tare pe colegul său, Delia i-a așezat șapca pe creștetul capului: „Zici că e Casper!”, a glumit Nelu Cortea.

Jurații tot așteptau venirea pe scenă a lui Tudorel, de vreme ce în prezentare a fost rostit și numele său, numai că Gigel se ținea tare și insista că el va reprezenta singur: „El își face numărul lui, când o să-i vină rândul!”.

Însă, în timp ce Gigel cânta de zor, prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea, alături de Magicianul Robert Tudor, l-au adus pe scenă și pe Tudorel, iar ceea ce a urmat s-a lăsat cu multe zâmbete: „O să iasă bătaie!”

La un moment dat, Delia i-a eliberat suferința colegului jurat și l-a lăsat să părăsească platoul: „Vreau să mulțumesc persoanelor care au considerat că pedeapsa este mult prea lungă și m-au eliberat la un moment dat, dându-mi voie să părăsesc în mod profesionist platoul.”, a mărturisit Cheloo la testimoniale./„În această ediție iUmor, am fost blocat cu <<papițoiul>> de către echipa adversă, adică: domnul Nelu și Delia. Și am fost obligat să stau stană de piatră în fața marii realizări artistice pe care ne-a adus-o Gigel Frone.“.

Între timp, Delia, Cătălin Bordea și Nelu Cortea păreau că se distrează de minune, iar prezența de seamă de pe scena iUmor a inspirat-o pe jurată pentru un duel: „ Am o idee! Gigel cântă și tu (Tudorel), faci anumite sunete care încadrează piesa. De exemplu, dacă piesa este o grecească, alegem niște păsări, pescăruși, valuri.”

Ce a urmat a stârnit hohote de râs în public, dar a și impresionat: „Incredibil! Mi s-a făcut pielea de găină pe ambele mâini! Ce ai pierdut, Cătălin!”, a strigat Delia, moment în care s-a ridicat în picioare ca să îi aplaude pe cei doi.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Tudorel Popa și Gigel Frone la iUmor sezonul 14

Cei trei jurați iUmor, pentru că doar Delia, Bordea și Cortea au mai rămas la masa juriului, s-au declarat topiți după numărul la unison pe care l-au pus în scenă, până la urmă, Tudorel și Gigel:
„Îl vedeam pe Gigel demn, pentru că el este one man show!“, a jurizat Nelu Cortea.

„Chiar a ieșit! Moment istoric!”, a jurizat Cătălin Bordea, în timp ce se îndrepta către scenă, ca să îi îmbrățișeze pe Tudorel și Gigel, în semn de apreciere./„Eu am fost mândru de momentul ăsta. Mi-a plăcut!”, a mai spus juratul la testimoniale.

„A ieșit o capodoperă!”, a jurizat Delia la testimoniale.

Și în backstage, Dan Badea a fost cucerit de moment și a comentat: „Un spectacol total!“

Așadar, Tudorel Popa și Gigel Frone au primit toate cele patru like-uri, iar concurenții au dat mâna în semn de împăcare.

Citește și: iUmor sezonul 14, 4 martie. Les Zabloks, numărul la dentist care s-a ocupat de zâmbetul juraților: „Sunt fanul lui!”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 18 martie. Paul Szabo, cele mai tari glume despre IT-iști. Ironiile sale nu au iertat nimic: „Sper să ... iUmor sezonul 14, 18 martie. Claudia Chiraș, moldoveanca get-beget care și-a vărsat nervii pe scenă: „Du-te femeie la ps...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x