Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Doina Teodoru a spus „ce ar face Dănuța dacă ar fi președinte”: „Bărbații adevărați votează cu mine!”

Actrița a acceptat provocarea rubricii fenomen a sezonului 14, „Dacă aș fi președinte” și a impersonat-o pe Dana Budeanu. Iar replica: „Nu a avut țara asta niciodată un președinte femeie. Noi naștem copii în timp ce politicienii nasc doar suspiciuni!” a fost chiar mottoul campaniei electorale.

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Doina Teodoru a spus „ce ar face Dănuța dacă ar fi președinte”: „Bărbații adevărați votează cu mine!” Galerie
iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Doina Teodoru a spus „ce ar face Dănuța dacă ar fi președinte”: „Bărbații adevărați votează cu mine!” | Antena 1

Cunoscută pentru replicile sale acide, ce alt personaj mai bun putea să își aleagă Doina Teodoru decât pe Dana Budeanu. Din pielea cunoscutului critic de modă, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu a dat de pâmănt cu „fătălăii” și „amețitele” și a spus cum ar arăta țara, dar și formatul Guvernului, dacă ar prelua „frâiele” României: „Fătălăii rămân la Iohannis!”

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 martie. Radu Pietreanu l-a impersonat pe marele cântăreț Ion Dolănescu. Cum ar arăta țara condusă de el

Doina Teodoru a acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte” de la iUmor, sezonul 14 și a impersonat-o pe Dana Budeanu

Asemănarea izbitoare dintre Doina Teodoru și Dana Budeanu i-a luat prin surprindere pe jurații iUmor încă de la primii pași făcuți de actriță pe scenă: „Fața este... Mă sperie!”, a exclamat Delia./„Doina Teodoru o impersonează extrordinar pe Dana Budeanu și ne inspiră teamă.”, a comentat și Cheloo la testimoniale.

În scurt timp, Doina Teodoru și-a luat rolul foarte în serios și a descris România văzută prin ochii celebrei Dana Budeanu:

„Bună seara, fătălăilor și amețitelor, mă rog, amețite sunt numai unele, Delia e complet luată de cap! Ce-ai făcut, nebuno?! M-am uitat la tine pe Insta și am văzut că ți-ai pus poze în fundul gol. Era în una din zilele alea: <<nu știu ce să pun pe mine, este?>> (...) N-am stat niciodată așa de aproape de cascada Niagara, știi ce zic?”

„Astăzi este o zi foarte importantă pentru Românica! Este ziua în care Dănuța vă spune ce ar face dacă ar fi președinte. În primul rând, aș tăia în carne vie! Nu se poate să te îmbraci cu haine de astea de fiță, să îți faci poze cu mașini străine și după să te duci să îți iei ajutorul social când nu te vede nimeni! Păi ce e statul român?!”

„(...) Eu sunt pe stil, le zic direct. Nu vă convine, rămâneți fătălăilor la mamii, să vă facă mamii, să vă dea mamii! Bărbații adevărați votează cu Dănuța! Fătălăii rămân la Iohannis. Cum ține unul un discurs în Parlament și nu știe limba română, la bulău, fătălăule! Cum plagiază unul o diplomă, la bulău, incultule! (...) Așa vreți? Să trăiți de pe o zi pe alta cum trăiau Bordea și Cortea la America Express? Ca să revenim... Dacă aș fi președinte, aș instrui Poliția Română să dea amendă bărbaților fără bani. O să fac 900 de km de autostradă, ca să fim și noi civilizați. O să lărgesc domeniul de muncă al unor românce, că am înțeles că nu mai găsești niciun client de doamne ajută pe centură.”

„(...) Delia, pe tine te fac prim-ministru! Tu, stai cu ochii pe miniștrii, că oricum ai ochii ăia de zici că-s bilele de la tragerea loto. Ministrul Muncii îl punem pe Copoț, știe cum să facă să pună oamenii la treabă... La fel cum face cu Badea, în timp ce el stă degeaba. Pe Badea îl punem la Dezvoltare, că poate cu ocazia asta mai rezolvăm ceva și cu el. Pe Cheloo, ministru de Interne, nu de alta, dar nu am auzit pe nimeni să știe mai multe decât el în ceea ce privește organele interne. Bordea, tu la Transporturi. (...) Dar, de fapt, ăsta e ocupat! Tot e în căutare de o emisiune unde nu trebuie să vorbească.”

„Și cel mai important, când Dănuța o să fie președinte, bărbatul trebuie să fie bărbat, okay? Ceea ce înseamnă că nu are voie să mănânce cereale cu lapte dimineața! Dimineața se face amor cu amețita, nu se bea lăptic... <<Păi așa îmi făcea mie mami>>...Păi marș la mă-ta atunci! (...) Amețitele vor avea interzis pe Facebook! Vrei să pui poze, pune poze cu doctorul cum îți bagă în buze! (...) O să vă oblig să citiți... România educată o fac eu! Lasă că vine Dănuța și pune punct și de la capăt. Că asta e important în viață! Să știi când să pui punct și să o iei de la capăt... Însă, e foarte important la ce capăt stai!”, a fost o parte din momentul savuros al Doinei Teodoru pe scena iUmor, sezonul 14.

„Doina Teodoru și-a făcut personajul Dana Budeanu foarte bine!”, a mărturisit Nelu Cortea la testimoniale./„A fost atât de bun personajul, încât uitai, de cele mai multe ori, că e Doina Teodoru!”, a completat Cătălin Bordea.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Citește și: George Tănase, ipostaze unice pe scena iUmor, după ce a impersonat-o pe Irina Fodor. „Am râs cu lacrimi”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Alexandru Țiproc, revine cu o soluție, marcă proprie, la traficul infernal. Cheloo a fost î... iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Idanna Abignente, bătrâna care a sensibilizat prin mișcările la bară: „Am trăit să o văd și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x