Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 18 martie. Radu Pietreanu l-a impersonat pe marele cântăreț Ion Dolănescu. Cum ar arăta țara condusă de el

„Aș dori să transform țara asta într-o Românie populară, să cânte toți, să nu muncească niciunul”, așa ar arăta țara condusă de Radu Pietreanu dacă ar intra în pielea lui Ion Dolănescu. Află din rândurile de mai jos cum s-a descurcat actorul să-l impersoneze pe marele cântăreț la iUmor, sezonul 14.

iumor, sezonul 14, episodul 6, radu pietreanu îl impersonează pe ion dolănescu în rubrica „dacă aș fi președinte” Galerie
iUmor sezonul 14, 18 martie. Radu Pietreanu l-a impersonat pe marele cântăreț Ion Dolănescu. Cum ar arăta țara condusă de el | Antena 1

Radu Pietreanu a acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte” și a ales să intre în pielea marelui și îndrăgitului cântăreț Ion Dolănescu: „Dacă nu aveți un mort la conducere, voi muriți cu toți!”, a spus actorul român, stârnind hohote de râs în sală.

Citește și: Gigel Frone și Tudorel Popa, show memorabil pe scena iUmor. Cheloo, obligat să rămână în platou: „Am fost blocat cu jokerul”

Radu Pietreanu a spus cum ar arăta guvernul României la iUmor sezonul 14, dacă Ion Dolănescu ar fi președinte

„Mă bucur să fiu din nou printre voi. Știu că sunt mort. Sunt mort, nu senil! Dar cred că este oportun să candidez la președenție, pentru că sunt mai viu decât președintele pe care îl aveți acum. Sunt fericit să vă exprim acum programul meu electoral. La mine în cabinet nu se intră pe bază de CV, ci pe bază de CD. Cine nu are CD cu mine, nu intră!”, a început Radu Pietreanu pe scena iUmor, sezonul 14.

„M-am gândit să-l pun premier pe fiul meu, Ionuț! (...) Maria Ciobanu, scumpa mea fostă soție, aș vrea să o pun la SRI, pentru că este privighetoarea cântecului românesc. Toți ciripitorii să vină la ea. M-am gândit Ministrul Tineretului să-l pun pe Benone Sinulescu, pentru că tinerele vor să-și bage botox și el are melodia aia <<Buzău>>. La Sănătate, m-am gândit să-l pun pe Fuego, pentru că ăsta, când intră prin spitale, sar babele de zici că nici n-au fost bolnave. Mai aveam o propunere pe Sănătate, pe Maria Dragomiroiu, pentru că ea face reclamă la un lanț de farmacii și doar ea a mai rămas! La Agricultură, pe Vlăduța Lupău, pentru că această Lupuța Vlădău, pe ce pune mâna crește, o să crească porumbul mare!”, a transmis Radu Pietreanu noua formulă a Guvernului.

Pe urmă, actorul român a cântat imnul său electoral, acompaniat de instrumentele celor doi domni cu care se afla pe scenă: „(...) Mă votează toți pe mine, hai, hai, că nu e greu, pleacă sasu și vin eu, măi! Dacă le dau băutură, îmi pun toți ștampila în gură, hai, hai, că nu e greu, pleacă sasu și vin eu! Doamna Udrea e vinovată că n-a vrut cu doi deodată și în loc de Dolănescu, v-a prostit opt ani Băsescu, hai, hai, că nu-i greu, pleacă sasu și vin eu.”

„Așa aplauze nu am mai primit de la înmormântare! M-am gândit că ar fi frumos înainte de a mă vota pe mine toți, că așa o să se întâmple, să-mi fac un scurt curriculum vitae, să vă povestesc despre viața mea.”.

Radu Pietreanu a transmis, apoi, pe ritmurile melodiei celebre a lui Ion Dolănescu, „M-am născut lângă Carpați”, ce nereguli a văzut la viața lui în țara aceasta: „(...) Mamă, țară, ce n-aș da să te privesc de afară!”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Radu Pietreanu la iUmor sezonul 14

„Mi-ar plăcea foarte tare un cântăreț de muzică populară să fie președinte și toate știrile proaste să le dea așa!”, a spus Nelu Cortea./„Mi-era foarte dor să te văd Radu, făcând așa un personaj foarte dedicat. Mi-ai adus aminte de copilărie.”

„Se vedea că-i place și nu-i la primul lui Dolănescu! L-am bănuit pe domnul Pietreanu că atunci când nu-l vede nimeni, se îmbracă în Dolănescu.”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale./„Să poți să cânți în timp ce imiți un personaj, fabulos!”, a completat și Nelu Cortea.

Citește și: Bogdan Drăcea, invitatul special iUmor care l-a impresionat pe Cheloo cu seria de glume: „Are tot respectul meu”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cum arăta Cătălin Bordea pe vremea când avea păr lung și era actor. Comediantul e greu de recunoscut așa... iUmor sezonul 14, 18 martie. Gregory Brown a spus glume despre români. Ce s-a aflat despre el la jurizare: „E angajatul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x