Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Costina a revenit cu forțe proaspete: „M-am întors”. Ce mai urmează acum

Concurentul a revenit pe scena iUmor cu un număr de terapie prin comedie care i-a cucerit pe jurați, dovedind că și-a meritat locul în finala sezonului 11, dar și că este pregătit să dea acum tot ce are mai bun: „Încep să revină concurenți care chiar au evoluat din punct de vedere al profesiei”.

iumor, sezonul 14, tudor costina Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Costina a revenit cu forțe proaspete: „M-am întors”. Ce le-a pregătit juraților | Antena 1

Tudor Costina a pășit pe scena iUmor, sezonul 14 și a început numărul de stand-up cu o ironie la adresa uneia dintre cele mai utilizate aplicații din era Internetului:

„Mi-am dat, recent, seama că am o problemă de autocontrol cu Instagram-ul. Știi cum îți dai seama? Când deschizi Instagram-ul, vezi că nu e nimic care te interesează acolo. Închizi Instagram-ul, deschizi Instagram-ul. Cum făceau părinții noștri pe vremea comunismului, dar cu frigiderul. Lucrurile sunt tot alea, dar, la un moment dat, îți scad standardele”.

Citește și: Tudor Costina, revenire impresionantă pe scena iUmor Dan Badea: „Bravo lui, a dat și din casă“

Tudor Costina, revenire impresionantă pe scena iUmor, sezonul 14. Cortea s-a regăsit în povestea lui

Tudor Costina a continuat, făcând referire la una dintre paginile de pe aplicația de socializare, care se intitulează „Motivații și succes”. Inspirat din citatele motivaționale de pe contul cu pricina, concurentul a ales ca numărul din această ediție să reprezinte povestea neștiută despre ce a trăit în urma finalei sezonului 11 a show-ului de umor:

„Totul a început aici. Am fost la iUmor. Inițial, nu voiam să mă duc, pentru că nu mă simțeam pregătit, dar am citit pe <<Motivații și succes>> că dacă bate o oportunitate la ușă și nu îi răspunzi, o să trebuiască să te duci la sediu după și e mai complicat. Am ajuns la iUmor și am ajuns până în finală. (...) Înainte să mă duc în finală, m-am îmbolnăvit foarte tare de un virus, era și pandemia pe vremea aia, dar am fost atât de prost încât am reușit să iau alt virus decât Corona. Am luat un virus la stomac.”, a spus Tudor Costina.

„Am dat materialul și a ieșit prost. A fost un eșec în cariera mea. Poate ați pățit și voi să aveți un eșec în carieră, dar sunt sigur că nu a fost televizat și dat în prime-time de Crăciun.”

„M-am întors după finală la hotel, unde eram singur, n-aveam pe nimeni. (...), am mâncat pizza, am mâncat ciocolată – știți ciocolata aia mare? Ciocolată care este făcută să o împarți cu cineva drag. Ce m-am gândit eu atunci a fost să-i scriu fostei mele prietene. Și acum probabil vă gândiți: «Ce prost ești! De ce i-ai scrie fostei prietene?!?». În apărarea mea pot spune că nu știam că ne-am despărțit. Da, am aflat atunci. Ea știa, se despărțise de mine în timp ce eram pe scenă și eu am aflat după. Pentru că știți cum e: când vin, vin toate și una pleacă.“, a fost o parte din numărul de stand-up al concurentului, care a reușit să stârnească hohote de râs.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Tudor Costina la iUmor sezonul 14

Jurații au fost impresionați de show-ul de revenire a lui Tudor Costina pe scena iUmor, iar momentul a fost apreciat până și de prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea: „Bravo lui, a dat și din casă.“, a exclamat Dan Badea.

„Îmi doresc din tot sufletul un sezon întreg cu oameni traumatizați care să vină aici și să își expună poveștile, cu nume, totul, de la cameră, de la orice!”, a luat cuvântul Cătălin Bordea.

„Enterocolita dă naștere talentului și leagă prietenii. Uite, vezi, deja vă vorbiți!”, a intervenit și Cheloo./„Și semănați la față!”, a completat Bordea.

„Din câte ne-am dat seama, Costina a evoluat. Încep să se întoarcă concurenți care chiar au evoluat din punct de vedere al profesiei, talentului și dorinței. Adică e un sezon surpriză!“, a declarat Cheloo la testimoniale.

„Ești pregătit să ajungi din nou în finală sezonul ăsta?”, l-a întrebat Delia, la care concurentul a răspuns printr-o glumă: „Aici voiam să ajung… vă rog să nu mă votați“.

Tudor Costina a primit toate cele patru like-uri.

Citește și: Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Vlad Olteanu, ironii despre viața de comediant. Profesia sa i-a intrigat pe jurați

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Rita Pataki, număr de dresaj cu căței: „Credeți că puteți să faceți același lucru și cu ... iUmor sezonul 14, 25 februarie. Johnny Bădeliță a făcut show cu șlagărele românești de odinioară. Cu cine l-au confundat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x