Antena Căutare

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Vlad Olteanu, ironii despre viața de comediant. Profesia sa i-a intrigat pe jurați

Vlad Olteanu a avut un număr clasic de stand-up comedy pe scena iUmor, sezonul 14. Cu un moment de „nota șapte”, jurații s-au arătat cam intrigați de meseria pe care o practică, iscând o discuție pe tema aceasta. Întrebarea: „Cheloo, ție-ți place de mine?” a făcut deliciul juraților: „E adorabil!”.

Vlad Olteanu iUmor sezon 14 Galerie
Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Vlad Olteanu, ironii despre viața de comediant. Profesia sa i-a intrigat pe jurați | Antena 1

Vlad Olteanu este personajul modest și calculat care a urcat pe scena iUmor și a „recitat” un număr de stand-up comedy: „E prea cool piesa asta pentru mine!”.

Concurentul a continuat prin a-și ironiza hobby-ul care l-a adus, în această seară, în fața publicului. Nici bine nu a început, că replicile sale au și stârnit hohote de râs:

„Salutare, numele meu este Vlad, iar ăsta e mai mult un hobby pentru mine. Fiecare face ce vrea în timpul liber, eu nu judec. De exemplu, la mine, la muncă, am o colegă despre care știu că, în timpul liber, face videochat și eu nu o judec. Dar ea a venit la mine într-o zi și mi-a zis: <<Vlad, tu faci stand-up, spune-mi și mie o glumă!>> și eu i-am zis: <<Bă, treaba asta nu prea funcționează așa, că eu n-am venit la tine să-ți zic: Mirela, tu faci videochat, arată-mi și mie o țâță!>> Adică puțină solidaritate între noi, că, în mare parte, facem aproape același lucru, amândoi ne expunem în fața altor oameni, care se uită la noi live, pentru că ne-au plătit!”

Vlad Olteanu, număr de „roast” pe seama hobby-ului său la iUmor, sezonul 14. Concurentul a stârnit hohote de râs: „Ceva total inedit”

„Toată lumea face stand-up, iar teama mea cea mai mare e că o sa-mi uit glumele pe scenă. De asta, tot timpul, în gândul meu, îmi repet materialul. Azi dimineață, când am ajuns la birou, a venit o colegă nouă să se prezinte, mi-a zis: <<Bună, numele meu e Ana și de astăzi o să lucrez aici>> și eu îmi repetam în cap materialul și i-am zis: <<Salutare, numele meu e Vlad și ăsta e mai mult un hobby pentru mine>>. A rămas aia blocată, m-a intrebat: <<Ăsta e hobby-ul tău? Să vii la Pipera să faci tabele, zece ore pe zi?>> Și eu, ca să nu mă fac de râs, i-am zis: <<Dar să vezi ce face Mirela>>”

Tată de fetiță, Vlad Olteanu și-a ironizat și rolul de părinte: „Și acum, de când sunt părinte, treaba asta cu drogurile a început să fie îngrijorătoare și pentru mine (...) Mie mi se pare că deja fetița mea dă unele semne de dependență, mi se pare că nu poate să se lase de laptele praf, vrea să bage din trei în trei ore și într-o zi am luat-o deoparte și i-am zis: <<Tati, nu lăsa praful ăsta alb să-ți distrugă viața, împreună îl putem învinge. De atunci, ca să fiu sigur că nu se mai apucă de lapte praf, am ajutat-o și i-am găsit un înlocuitor, metadona.”

„Eu am noroc cu soția mea, ea mă susține în pasiunea asta a mea cu stand-up-ul, chiar dacă am exasperat-o. Săraca, într-o zi, mi-a zis: <<Am înțeles, poți să te duci la show-uri, poți să vii dimineață mort de beat, poți să ne trezești, dar, te rog eu, nu ne mai citi ce ai scris!>>”

Meseria de bază a concurentului i-a intrigat pe jurați: „Coordonez proiecte la o companie, proiecte de implementare logistică.”/„Descrie-ne propoziția, că n-am înțeles-o.”, i-a spus Cheloo./„Dacă-ți comanzi un tricou de la un anumit brand, el e depozitat ... mamă, mă plictisesc numai în timp ce povestesc ...”

„Era ceva total inedit, există oameni care cer tricouri să le vină acasă și voi îl organizați pe om să vină, ca să ajungă mai repede.”, a explicat Delia la testimoniale.

„Deci noi suntem la o beție și nu mai avem vin. Deci te sunăm pe tine?”, a spus Cătălin Bordea./„Deci tu lași românii fără muncă!”, a spus, la rândul său, Cheloo.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Vlad Olteanu la iUmor sezonul 14

„Mie mi-a plăcut foarte tare, ai avut și ritm, ai avut tot. Eu am râs de când ai intrat. Dar și ochii te ajută și ai față de Harry Potter după ce a terminat filmările, s-a căsătorit, s-a mutat în Berceni, are copil acuma!”, a jurizat Cătălin Bordea.

Cheloo, depășit de zona de stand-up, i-a rugat pe noii colegi de la masa juraților, pregătiți în tainele comediei, să îi acorde o notă concurentului: „Șapte! Nu s-a pierdut cu firea, nu a arătat că are emoții cine știe ce, a intrat în personajul ăla! Astăzi mi s-a părut bun!”

„Avea simțul penibilului, știa că se duce prea departe și n-ar trebui și de aia a fost și foarte bine calculat momentul lui, cu timing, tot ce trebuie!”, a spus Nelu Cortea la testimoniale.

„Ne place de tine, să știi.”, i-a spus Delia.

„Nesiguranța mea a cerșit din profesionalismul și experința voastră de stand-up-eri. Neștiind ce să fac, m-am uitat în ochii voștri și v-am cerut ajutorul!”, a spus Cheloo, motiv pentru care i-a dat dislike concurentului.

În schimb, din partea lui Cortea, Bordea și Delia, Vlad Olteanu a primit trei like-uri.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. „The Free Tenors”, prima trupă de stand-up comedy muzical din țara noastră a fă... Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Cristian Anheliuc, numărul care a contrazis prejudecățile. Cu ce i-a emoționat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x