Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Isabela Iacupovici, profesoara de yoga revoltată pe iubitul însurat. A urmat o lovitură sub centură!

Actrița a revenit pe scena iUmor, în sezonul cu numărul 14, abordând un personaj total diferit de cel cu care reușise să rămână în memoria lui Cheloo în urmă cu câteva sezoane. Hai să vezi ce replică savuroasă i-a dat juratul Deliei, atunci când aceasta l-a întrebat cum de și-o mai aduce aminte!

iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Isabela Iacupovici, profesoara de yoga revoltată pe iubitul însurat. A urmat o lovitură sub centură! Galerie
iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Isabela Iacupovici, profesoara de yoga revoltată pe iubitul însurat. A urmat o lovitură sub centură! | Antena 1

Isabela Iacupovici a fost recunoscută de către Cheloo încă de la primul pas pe scena iUmor: „M-am gândit ani de zile la dumneavoastră...”. Juratul și-a adus aminte de celebrul personaj Tanța, femeia de serviciu, care reușise, în anul 2018, să o aducă pe concurentă până în finala show-ului.

Cu clasicul monolog de senzație, Isabela a jucat, de această dată, rolul unei profesoare de yoga care și-a găsit alinarea tocmai în această formă de mișcare. Supărată foc pe bărbatul care îi dăduse speranțe și despre care aflase că are o soție acasă, personajul a venit să își spună necazul pe scena de umor, în timp ce le-a arătat juraților și câteva poziții clasice de yoga:

„Eu sunt o profesoară de yoga... cea mai cunoscută din oraș. (...) Tocmai l-am avut pe Laurențiu și am aflat că este însurat.”

Citește și: Publicul a ales încă o finalistă! Isabela Iacupovici, câștigătoarea celei de-a șaptea ediții ”iUmor”

Isabela Iacupovici a jucat rolul unei profesoare de yoga revoltată pe iubitul însurat la iUmor, sezonul 14

„Aș vrea să facem câteva exerciții de yoga astăzi. Yoga te calmează. (...) Să facem câteva exerciții relativ simple... Zicea că sunt cam grasă și că ar trebui să slăbesc. Sunt grasă? Aș vrea și eu o părere.”, a început Isabela, făcând referire la bărbatul despre care tocmai aflase că era însurat.

„Să începem cu poziția scaunului. Aceasta se realizează ca și cum ai sta pe un scaun... L-am cunoscut anul trecut. Era un băiat așa de politicos... Mi-a arătat-o în trei pași. Întâi, mi-a aranjat frumos scaunul la restaurant, după care mi-a întins nota să plătesc și după ce a rămas noaptea la mine, a zis că e însurat. De atunci e și el în poziția scaunului și sper foarte mult să nu-l deranjeze rotilele. Bun! Inspirăm, expirăm și schimbăm poziția copacului.”

„(...) M-a invitat să vedem natura pe Valea Prahovei. Am petrecut weekendul la Comarnic. Vai, ce frumos! A fost foarte frumos! În patru labe toată lumea! Este foarte bună poziția câinelui. Și când am ajuns la Sinaia, mi-a zis că vrea neapărat să trecem la treabă că a închiriat camera cu ora. Dar la câtă treabă avea el de făcut, mai bine o închiria cu minutul că ieșea mai ieftin...”

„Îi suna telefonul non-stop, era, bineînțeles, nevasta lui. Săraca... zicea că e paralizată de la gât în jos și că trebuia să vorbească tot timpul cu ea ca să o calmeze. Paralizată, am înțeles, dar o mână tot avea ca să țină telefonul. Bun! Inspirăm, expirăm. Toată lumea după mine: <<yoga te calmează>>.”, a fost o parte din momentul Isabelei Iacupovici pe scena iUmor, sezonul 14.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Isabela Iacupovici la iUmor sezonul 14

Cheloo a fost cel care a preluat cuvântul la la jurizare. El a fost singurul care a recunoscut-o pe Isabela Iacupovici, motiv pentru care Delia l-a luat la întrebări. Replica juratului a fost ca o lovitură sub centură pentru colega din dreapta:

„(...) Eu sunt atent la emisiune! Ea este o finalistă iUmor, cred că am recunoscut-o după voce. Avea o voce atât de neplăcută, încât mi-am dat seama... femeia de serviciu! (...) Trebuie să recunosc că sunteți unul din maxim zece concurenți pe care i-am recunoscut ca fiind o revenire spectaculoasă.”, a spus Cheloo.

„Eu înțeleg povestioara despre adulter la munte cu un domn <<monotesticular>>, dar nu m-a atins sub nicio formă.”, a jurizat Nelu Cortea.

„Așa era numărul conceput... Ea nu-și rezolva nimic prin yoga, cum mulți oameni nu înțeleg nimic din yoga și se apucă să facă niște poziții și cred că s-au rezolvat problemele. Nu s-a rezolvat nimic!”, a explicat Delia la testimoniale.

Isabela Iacupovici a primit un singur like din partea Deliei și trei dislike-uri din partea lui Cheloo, Bordea și Cortea.

Citește și: iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Sethward, momentul hilar al metamorfozării în vierme. Concurentul i-a fugărit pe jurați fără chiloți!

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Teodor Abagiu a explicat de ce crede că trăim în Matrix. Finalul i-a „dezumflat” pe jurați... iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Radu Carbon, concurentul care a încercat să îi atragă pe jurați în filmul lui: „E vampir e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x