Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. ADAGIO, un altfel de număr pe scena de comedie. Cât de mult au „gustat” jurații mima pe note muzicale

După ce s-au pregătit intens vreo două-trei luni, concurentele au urcat pe scena iUmor cu un număr care nu s-a mai văzut până acum în platoul de comedie. Iată dacă jurații au fost la fel de impresionați de umorul jucăuș al fetelor de la ADAGIO, mai ales că le-au pregătit și un joc pe note muzicale.

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. ADAGIO, un altfel de număr pe scena de comedie. Cât de mult au „gustat” jurații mima pe note muzicale Galerie
iUmor sezonul 14, 9 aprilie. ADAGIO, un altfel de număr pe scena de comedie. Cât de mult au „gustat” jurații mima pe note muzicale | Antena 1

Fetele au venit în număr mare la emisiunea românească de umor, propunându-și să îi cucerească pe jurați cu urechea lor muzicală: „Trebuie să iasă bine! Doar nu am venit degeaba.”

În momentul în care fetele au pășit, pe rând, în culise, acolo unde le așteptau prezentatorii iUmor, Șerban Copoț și Dan Badea, părea că șirul lor nu se mai termină, motiv pentru care gazdele emisiunii au făcut și o glumă pe seama acestui aspect: „Opriți robinetul!”

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. The Divas, cele trei bune prietene care au „încins” imaginația juraților: „Așa începe un divorț!”

ADAGIO, numărul care i-a pus în încurcătură pe jurații de la iUmor, sezonul 14: „Puteți să mai repetați o dată?”

Fetele de la ADAGIO au venit pe scena iUmor, sezonul 14, ca să îi pună în încurcătură pe jurați, motiv pentru care cei patru au primit și câte o provocare. Astfel, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo au fost puși să răspundă la o întrebare, aparent banală, care ținea de actul muzical al fetelor.

Primul care a spart gheața a fost Cătălin Bordea. Juratul a fost întrebat care dintre fete a cântat a doua bucată a piesei, dat fiind că, la un moment dat, o parte dintre ele mimau cântatul, în timp ce se auzea doar vocea uneia. Dar pentru că toate arătau la fel, dar și pentru că mimau extrem de bine, juratul a fost pus în dificultate, motiv pentru care nu a ghicit răspunsul corect.

„Puteți să mai repetați o dată?!”/„Doamne cât de bine mimau toate cântatul... Incredibil!”, a spus Nelu Cortea la testimoniale./„Le ajută în viitor să mimeze foarte bine. Femeile mimează.”, a mai glumit acesta.

Provocarea lui Cheloo a fost și mai grea, deoarece a fost pus să ghicească care grup de fete cânta: adică cele blonde sau cele brunete. Deși a răspuns la nimereală, juratul a avut noroc și a ghicit răspunsul corect: „Am zis la nimereală blondele, pentru că așa mi-a venit.”

Delia, în schimb, a fost pusă să ghicească care a fost fata care nu a cântat: „Tu nu ai cântat!”, au glumit colegii de la masa juriului, care au intervenit și să o ajute. Deși „a dat la plesneală”, Cătălin Bordea a fost cel care a nimerit răspunsul, fiind vorba de singura fată cu ochelari din grup.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare ADAGIO la iUmor sezonul 14

Fetele de la ADAGIO au reușit să capteze atenția prin numărul interactiv, motiv pentru care Delia, Cătălin Bordea și Nelu Cortea voiau să afle mai multe despre ele.

În schimb, Cheloo nu a fost deloc mișcat de talentul muzical al concurentelor, fiind extrem de transparent cu felul în care s-a simțit în timpul show-ului: „Pe mine m-a plictisit. Mă bucur că faceți asta, este extraordinar, continuați...”, a spus juratul.

„Foarte bună ideea și aveți niște voci extraordinare!”, a jurizat Cătălin Bordea.

Pe ultima sută de metri, chiar înainte de a afla voturile, fetele de la ADAGIO au decis să cânte și o piesă din repertoriul rapp-ului, crezând că poate măcar așa vor avea sorți de izbândă cu Cheloo.

Cu toate acestea, grupul ADAGIO a primit un dislike din partea lui Cheloo și trei like-uri din partea Deliei, lui Bordea și Cortea.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. iSincron, momentul artistic care a indus-o pe Delia în eroare. Cu ce și-a „spălat” Cheloo păcatele

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Patrik Cottet-Moine i-a sedus pe jurați cu un număr de pantomimă: „Cât de flexibilă vă este... iUmor sezonul 14, 9 aprilie. A revenit „Omul cu sacul” în platoul de umor! Ce vedetă și-a ascuns identitatea de jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x