Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Bogdan Ionescu de la poker la stand-up: „Să nu te tunzi, să nu te speli!”

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

colaj Bogdan Ionescu pe scena iUmor, juriul iUmor: Delia, Cosmin Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Deși echipa de producție credea că s-a întâlnit cu un artist adevărat, Bogdan Ionescu dezvăluie că nu este deloc unul. Acesta este jucător profesionist de poker.

La întrebarea cu care dinte jurați ar juca un meci de poker, Bogdan a răspuns: „Cu Delia pentru că am înțeles că are foarte mulți bani.”

Motivul pentru care a urcat pe scena iUmor este: „Am vrut să văd cum reacționez în fața camerei, cum pot să-mi controlez emoțiile.”

Citește și: Florin Gheorghe a câștigat finala sezonului 15 iUmor. Cosmin Natanticu: „Ai avut un moment demn de finală, bravo!”

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Bogdan Ionescu de la poker la stand-up: „Să nu te tunzi, să nu te speli, să nu-ți schimbi niciodată cămașa asta”

„Nu pot să cred! Domnule Ionescu”, reacționează Cheloo când află cine urcă pe scenă.

Bogdan Ionescu își începe numărul prin a prezenta motivele pentru care a venit la iUmor și nu la Asia Express.

„Am ceva emoții”, recunoaște Bogdan, însă numărul său de stand-up a stârnit aplauzele și râsetele juraților și ale publicului.

Acesta a venit cu un număr original și a ținut să puncteze asta, amintind de un spectacol de la Sala Palatului în care a auzit niște glume ”furate” dintr-un serial.

„Poate era cover”, intervine Delia.

„Ce vrei măi la 150 de lei?!” susține și Cheloo.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie Karla Mariah Petre, concurenta-cameleon, show-total pe scenă: „E foarte greu ce face!”

Bogdan Ionescu, jurizare în ediția din 18 februarie 2024 la iUmor

„De-abia ne-am încălzit”, spune Delia dezamăgită când Bogdan Ionescu și-a încheiat numărul de stand-up.

„E clar că nu ești făcut pentru stand-up, că trebuie să fii mult mai gras și mult mai nesimțit”, comentează Cheloo.

„Dacă ai mai lucra la moment și ți-ai păstra atitudinea asta (...) ai fi un personaj pe care eu nu l-am mai văzut în stand-upul românesc”, transmite Cosmin Natanticu.

„Să nu te tunzi, să nu te speli, să nu-ți schimbi niciodată cămașa asta”, îl sfătuiește și Cătălin Bordea. „E un personaj!”

Juratul consideră că nu ar putea să joace contra lu Bogdan poker, deoarece ar avea impresia că este Iisus și nu ar putea paria împotriva lui.

Astfel că, Bogdan Ionescu a primit patru like-uri.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Teodora Nedelcu i-a cucerit pe jurați cu un moment de comedie neagră: „Mă distrez de mor”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 21:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Doi ca Unu și cum pornesc neînțelegerile: „Vreau și eu înc-o jumătate!”... iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Andrei Panfiloiu și-a bulversat audiența. Cosmin Natanticu: „Un martor al lui Iehov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x