Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Alexandra Pasăre are multe povești de împărtășit. Cheloo: „Nu pot să fiu obiectiv”

Alexandra Pasăre este ospătar și are multe povești de spus. Aceasta aduce pe scena iUmor un număr de stand-up comedy bazat pe propria experiență.

colaj alexandra pasăre pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Citește și: Mihaela Ionașcu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor. Delia a fost impresionată de momentul ei: „Mi se pare îndrăzneață!”

Alexandra Pasăre își pune speranțele în Cosmin Natanticu. Aceasta a strâns de-a lungul timpului destul material pe care să îl prezinte în fața juriului iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Norocel nu a tras lozul norocos. Cheloo: „Nu-mi vine să cred că vorbesc cu un sac de gunoi.”

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Alexandra Pasăre are multe povești de împărtășit. Cheloo: „Nu pot să fiu obiectiv în momentul ăsta”

Alexandra și-a scris textul bazându-se pe meseria sa și experiența de viață. Vibe-ul ei a încântat publicul.

„Invidiaaa”, exclamă Cheloo la una dintre glumele concurentei.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Sașa Pânzaru pune problemele actorilor într-un număr deosebit de stand-up. Bordea:„Să se moară”

Înainte de vot, juriul îi cere Alexandrei să-i relateze o situație amuzantă prin care a trecut. Printre altele, tânăra povestește cum și-a întâlnit actualul iubit chiar la barul în care lucrează. De asemenea, aceasta a amintit că și-a rupt piciorul la prima întâlnire.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Andrei Fabian Stoica, manifest muzical. Cosmin Natanticu: „Dezamăgire totală”

Alexandra Pasăre, jurizare în ediția din 21 aprilie 2024 la iUmor

„Ești foarte interesantă, foarte mișto, foarte simpatică”, îi spune Delia. „Ne-ar fi plăcut ca momentul să fie un pic mai lung.”

„Nu pot să fiu obiectiv în momentul ăsta”, spune Cheloo înainte de votare.

Citește și: Ioana State revine pe scena iUmor în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1: „Avem dovada că există umor!”

Astfel, Alexandra Pasăre a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Daniela Tănase schimbă o scenă cu alta. Cosmin Natanticu: „Ce tare să-ți fi găsit un soț Gâscă”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Edu Boneco combină ritmurile latino cu cele autohtone. Cheloo: „Am avut un miriapod artist”

Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Adrian Balaban, doborât de emoții. Cătălin Bordea: „Ai repetat textul ăsta la șpriț?”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Michael Sagripanti, vikingul Barbie. Bordea: „Să-mi cânți rock la nuntă îmbrăcat așa”... iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Alex Barău, spectacol vizual pe scenă. Delia: „Pe mine cu asta m-a cucerit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x