Antena Căutare

#FostelePăcătoase. Taisia și Loreta, credincioasele anului 2019. „Am făcut o clismuliță. Una mică. Acum sunt curată”

Loreta și Taisia sunt două doamne respectabile și cu multă frică de Dumnezeu. Nimeni nu știe când au căpătat frica de divinitate, dar e clar pentru toată lumea că sunt conectate la tot ce e nou pe rețele de socializare

Loreta și Taisia sunt două doamne respectabile și cu multă frică de Dumnezeu. Nimeni nu știe când au căpătat frica de divinitate, dar e clar pentru toată lumea că sunt conectate la tot ce e nou pe rețele de socializare.

„Erau două țațe” în biserică, zice Cheloo după ce a văzut momentul celor două doamne ajunse într-o casa ,,iUmor''. Dialogul celor două concurente a fost spumos cu un subiect atât de des întâlnit în România anului 2019. Biserica și discuțiile care se poartă acolo.

Cum înțeleg fetele că o persoană devine curată? O clismuliță și totul se rezolvă cât ai clipi. important e să ai credință.

Jurații au privit cu admirație, mai ales Cheloo, care a avut o singură nemulțumire: „Nu-mi place fumul de lumânări”.

Un concurent urcă pe scena iUmor după ce jurații i-au interzis: ”Cheloo se răzbună acum pentru toți anii”... Ciprian i-a dat „cădere” lui Cheloo: „20 CM..., dar în pantaloni ai 14”. Reacția fabuloasă a juratului iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x