Antena Căutare

iUmor și iMai Mult Umor, lider de audiență seara trecută. Antena 1 a fost lider de piață la nivelul întregii zile

În prima zi de sărbătoare, românii au ales Antena 1. Observator 06, Neatza de Weekend, Observator 13, Hello Chef, iUmor și iMai Mult Umor impunându-se ca lideri de audiență.

juratii din editia 11 a emisiunii iumor Galerie
Mulți români au preferat să se uite la iUmor în duminica de 24 aprilie 2022 | Antena 1

Prezenți în număr mare în fața televizoarelor, telespectatorii au condus postul Antena 1 în fruntea clasamentului de audiență întreaga zi, la nivelul publicului comercial. Astfel, Antena 1 a înregistrat ieri pe Whole Day, la nivelul publicului comercial, un rating mediu de 2,4 puncte și 16,7% cotă de piață, poziția secundă în clasament fiind ocupată de Pro TV cu 2,2 puncte de rating și 15,2% cotă de piață.

iUmor și iMai Mult Umor de la Antena 1 au fost lideri de audiență în cursul zilei de duminică, 24 aprilie 2022

Cea mai nouă ediție iUmor, difuzată aseară în intervalul 19.59 – 00.04, a condus clasamentul de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu un rating mediu de 5,8 puncte și 23,1% cotă de piață. Și de această dată, poziția secundă a fost ocupată de Pro TV cu 4,7 puncte de rating și 18,8% cotă de piață.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Costel, roast incendiar la iUmor. “Comedianta cu corp de zeiță, ceea ce nu se va scrie"

Peste 1,2 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau aseară, în minutul de aur, 22.46, emisiunea jurizată de Mihai Bendeac, Delia, Cheloo și Maria Popovici, jurata surpriză a ediției. Episodul iMai Mult Umor s-a impus și el ca lider de audiență, atât la nivelul publicului comercial, cât și la nivelul întregii țări.

Ediția specială Neatza de Weekend a fost lider de audiență

De sărbătoare, românii și-au început dimineața alături de matinalul de la Antena 1. Ediția specială Neatza de Weekend din prima zi de Paște s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public. Conform datelor oferite de Kantar Media, matinalul de la Antena 1 a ocupat prima poziție în topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu un rating mediu de 2,9 puncte și 19,2% cotă de piață. Și de această dată, poziția secundă a fost ocupată de Pro TV cu 1,9 puncte de rating și 12,5% cotă de piață.

Vedetele au făcut spectacol în ediția spcială Neatza de Weekend

Vedetele au făcut spectacol în ediția spcială Neatza de Weekend

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National

Perioada 24 aprilie 2022

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Carmen Bruma, roast inedit pentru Maria Popovici. "O să poți spune că ai și tu o... Cum s-a lăsat fotografiată Cristina Șchiopu într-un sutien din lanțuri. Cât de provocatoare este fosta concurentă de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x