Antena Căutare

Michael Jackson și Gică Petrescu, duet de zile mari pe scena iUmor, în ediția specială difuzată duminică, ora 20.00, la Antena 1

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, telespectatorii vor urmări o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în cadrul căreia mai mulți invitați speciali au venit să ofere Previziunile Anului 2024.

Colaj cu Ionuț Rusu și George Tănase Galerie
Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor urmări o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor | Antena 1

Michael Jackson și Gică Petrescu, impersonaţi de George Tănase și Ionuț Rusu, au oferit un show de zile mari pe scena show-ului de umor: ,,Mi-a plăcut coregrafia foarte mult, a fost un număr original!”, a exclamat Delia, vizibil încântată de momentul celor doi comedianți.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Irina Loghin, roast de senzație: „M-aș fi putut bate cu Maria Dragomiroiu”

În cadrul ediției Previziunile Anului 2024, cele mai picante vești despre noul an vor fi oferite de către Romică Țociu și Cornel Palade, Remus Ionescu, Ana Maria Prodan, Doina Teodoru, Ionuț Rusu și George Tănase, Mădălina și Dan Badea, Nick Bodea și Radu Pietreanu.

Citește și: Florin Gheorghe a câștigat finala sezonului 15 iUmor. Cosmin Natanticu: „Ai avut un moment demn de finală, bravo!”

Michael Jackson și Gică Petrescu, impersonaţi de George Tănase și Ionuț Rusu fac show la iUmor

Ce momente au pregătit invitații, care sunt categoriile acestei ediții speciale iUmor și cum au reacționat cei patru jurați la aflarea celor mai picante previziuni, telespectatorii vor afla urmărind ediția specială iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Teodora Nedelcu i-a cucerit pe jurați cu un moment de comedie neagră: „Mă distrez de mor”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x