Antena Căutare

Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Irina Loghin, roast de senzație: „M-aș fi putut bate cu Maria Dragomiroiu”

Gala Premiilor iUmor este despre spectacol. Chiar dacă nu mai există o jurizare propriu-zisă, se fac nominalizări la diferite categorii și, bineînțeles, se oferă premii.

Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Irina Loghin, roast de senzație: „M-aș fi putut bate cu Maria Dragomiroiu” Galerie
Irina Loghin, roast de senzație pe scena iUmor | Antena 1

Vlad Gherman va oferi premiul pentru categoria „Sunt domnișoară la vârsta mea”.

„La cum vă uitați la mine, cred că nu m-ați văzut niciodată”, își începe Vlad discursul, înainte de a prezenta nominalizările.

La categoria „Sunt domnișoară la vârsta mea”, se vor ”lupta” pentru premiu: Florin Călinescu, Maia Morgenstern, Liviu Dragnea și Irina Loghin.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Valentin Andrieș, concurentul nevăzător care a făcut haz de necaz în cel mai amuzant mod

iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Vlad Gherman la Gala Premiilor iUmor, categoria: „Sunt domnișoară la vârsta mea”

„Cine câștigă?” își întreabă Delia colegii din juriu.

Vlad Gherman îi anunță că Irina Loghin este câștigătoarea categoriei „Sunt domnișoară la vârsta mea”.

După această dezvăluire a urmat un moment special pus în scenă de George Tănase. Aceasta a interpretat-o pe artista Irina Loghin.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Roxana Condurache, „fata care și-a aruncat chiloții în public”. Cheloo: „M-a bucurat enorm”

George Tănase la ediția specială Gala Premiilor iUmor în rolul Irinei Loghin

Pentru a o aplauda, Cătălin Bordea a recurs la o metodă inedită.

„Eu l-aș fi văzut câșigător detașat pe Fuego. El avea șanse”, spune Irina. „Pe Fuego nu-l mai vezi în online. Îl vezi numai pe stâlpi, pe garduri, în geam la farmacie.”

„Sunt surprinsă că sunt aici”, continuă discursul.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Alin Bourașu a livrat o ghicitoare care i-a pus în dificultate pe jurați. Cheloo a uluit

„Dacă nu te rezolvă Fuego la farmacie, ajungi la clinică la doamna Maia”, adaugă.

”Doamna Irina” i-a luat la rând pe toți nominalizații din categoria „Sunt domnișoară la vârsta mea”, având câte o ”vorbă bună” pentru fiecare.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Fachirul din Periș a dat neoanele sparte și dinții scoși pe o cascadorie „de infarct”

Irina Loghin, roast de senzație pe scena iUmor

„Sunt conștientă că pentru premiul ăsta m-aș fi putut bate cu Maria Dragomiroiu”, spune în încheiere.

La întebarea: „Unde o să pui trofeul?” Irina răspunde: „Îl las la Fuego că am atâtea!”

„Alți prieteni înafară de Fuego, mai aveți, doamnă?” întreabă Bordea.

„Nu mai am c-au murit săracii”, răspunde.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Cristian Denis, momentul care va deveni viral! Greu de explicat ce i-a făcut Deliei

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Olivia Păunescu, invitată în Gala Premiilor iUmor, în ediția specială difuzată sâmbătă, ora 20.00, la Antena 1 și în Ant... Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Monica Tatoiu a prevestit divorțul lui Cătălin Bordea: „Ești prost d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x