Antena Căutare

Monica Bîrlădeanu a fost lăsată fără cuvinte de Mihai Bendeac la iUmor: „Cum să ai așa memorie?”

Duminică, de la 20.00, la Antena 1, cea de-a patra jurată iUmor din această săptămână, Monica Bîrlădeanu, a fost surprinsă plăcut de colegul Mihai Bendeac în timpul unui moment al show-ului.

Duminică, de la 20.00, la Antena 1, cea de-a patra jurată iUmor din această săptămână, Monica Bîrlădeanu, a fost surprinsă plăcut de colegul Mihai Bendeac în timpul unui moment al show-ului.

Antena 1

Audițiile iUmor continuă și în această duminică cu un nou jurat-surpriză. Cea care a răspuns invitației de a petrece o zi de filmare pe platoul iUmor alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo este Monica Bîrlădeanu.

Numerele spectaculoase pe care cei patru jurați au avut ocazia să le analizeze în ediția ce va fi difuzată în această duminică, de la 20.00, au fost încununate de surpriza pe care Mihai Bendeac a oferit-o colegilor.

Mihai Bendeac a impresionat-o pe Monica Bârlădeanu la iUmor

Monologul adus ca un omagiu teatrului clasic de către Luca Nicola, un concurent de 19 ani, a scos la suprafață o latură a lui Mihai Bendeac care a impresionat-o pe noua colegă de juriu. „Am avut o prelucrare după un text clasic de comedie, interpretat la bază de Toma Caragiu, prezentat pentru prima dată la un revelion în anii 74’- 75’”, a comentat Mihai Bendeac la finalul prestației.

Precizia informaţiilor oferite de colegul de juriu a surprins-o plăcut pe Monica Bîrlădeanu: „Nu ai cum să ai această memorie! Am rămas fără cuvinte!”. Momentul concurentului, dar și întreaga jurizare pot fi urmărite în cea mai nouă ediție iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Adi Hădean, roast-ul cu tente culinare pentru Răzvan Exarhu. Asemănarea lui cu Mihai Bendeac

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru.

Monica Bîrlădeanu se alătură echipei de vedete Antena Group

Monica Bîrlădeanu s-a alăturat echipei de vedete Antena Group. Prima apariţie a acesteia la Antena 1 va avea loc chiar duminica aceasta, în cea mai nouă ediţie de audiţii iUmor, unde actriţa va fi al patrulea jurat-surpriză al emisiunii. Aceasta este prima dintr-o serie de proiecte pe care Monica Bîrlădeanu le va avea la Antena 1.

O nouă zi de audiţii, o nouă surpriză de proporţii pentru Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, când Monica Bîrlădeanu le-a fost prezentată drept a patra jurată a ediției

Citește și: iUmor sezonul 12,6 martie 2022. Dragoș Bucurenci, roast-ul acid care a făcut furori.“Mai bine băiețel la cor decât jurat de decor”

Alături de cei trei bine-cunoscuți colegi, Monica Bîrlădeanu va nota prestaţiile concurenţilor şi va experimenta rolul de jurat, care va veni la pachet şi de această dată cu un roast de zile mari. Cea de-a cincea ediţie de audiţii iUmor va fi difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Surprizele nu se opresc aici. Apariţia în cadrul emisiunii iUmor este prima dintr-o serie de proiecte pe care actriţa le va avea la Antena 1: „Am primit cu multă bucurie oferta Antenei 1 de a mă alătura echipei lor și deja mă simt ca într-o mare familie. Lucrăm împreună și la alte proiecte fabuloase, pe care abia aștept să vi le împartășim în curând", a mai declarat Monica Bîrlădeanu.

Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x