Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

iUmor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

VIDEO: Mukinka a făcut senzație pe scena de la iUmor! Numărul lui de stand-up l-a dus în finală: „Lumea îmi spune la mulți ani de Black Friday”

Așa cum ne-a obișnuit, concurentul Mukinka a făcut show pe scena de la iUmor în această seară, prezentând într-un număr de stand up diferit de cele văzute până acum.

Concurentul nostru de culoare a început în forță! Acesta a vorbit despre tradițiile românilor atunci când se sărbătorește ziua de nume explicând cum se zice „La mulți ani” și cum se pupă sărbătoritul de Sfâtntul Andrei și de Sfântul Ion, și a specificat că numele lui nu se găsește printre sființii români, astfel că lui, lumea îi urează toate cele bune de Black Friday.

Glumele lui cuprind multe lucruri ciudate specifice României, și din acest motiv a fost foarte apreciat de juriu. Aceștia consideră că pentru un om care nu s-a născut în această țară, și care e de puțin timp aici, a reușit să descifreze comportamentul cetățenilor.

Discursul lui a fost o combinație între engleză și română, însă, de remarcat este faptul că expresiile în română nu sunt spuse la întâmplare, ci doar acelea care sunt cunoscute ca fiind emblema românilor.

Mukinka este căsătorit cu o româncă și în ianuarie va fi tatic de fetiță. Acesta a povestit atât pentru juriu cât și pentru public cum decurge relația dintre el și familia soției lui și mai ales că oamenii care află că așteaptă un copil sunt total uimiți: „toți mă întreabă când vine caffe latte”, din cauza culorii lui combinată cu a soției sale.

Juriul a fost total impresionat de apariția lui Mukinka și au ținut să precizeze că este un număr mult mai bun ca cel din audiții. Cheloo îl consideră unul dintre cei mai inteligenți concurenți și îi admiră atitudinea. A știut să se facă remarcat, astfel că Mukinka merge în finala iUmor, primind trei like-uri din partea juriului.

În puteți vota pe Mukinka prin SMS la 1313 după Start Vot!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro